Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
iPad 2 VS Galaxy Tab 10.1
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #61   Objavljeno 14.09.2011 10:16:49
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Še par sočnih komentarjev za mobitel

Citiram:
Samsung Galaxy Tab 10.1 odlikuje:
ü Hitra obdelava podatkov. Zmogljivejši medpomnilnik omogoča bliskovito izvajanje ukazov mikroprocesorja.
Galaxy Tab 10.1 ima 1 GB RAM, Ipad 2 le 500 MB RAM.

BAJE. Kaj mu pomaga to ko iPad 1ka pomoje hitreje laufa ko tale galaxy tab...
500MB rama ? hahaha... 512 če že, neizobraženi kreteni.

Citiram:
ü Najhitrejši prenos podatkov. V smeri k uporabniku do 21,6 Mb/s (HSPA+)
Ipad 2 ne podpira HSPA+

In kaj ti to v praksi pomaga ? Itak še nikoli nisem dosegel več kot 5mbps.

Citiram:
ü Komuniciranje prek SMS- in MMS-sporočil.
Ipad 2 tega ni sposoben.

To je zame prej minus. Da mi bojo še na tablici smsi ropotali... Še to se mi manjka...

Citiram:
ü Kakovostn(ejš)e fotografije.

Od obeh sta za en drek. Od iPada 2 še bolš. Res nevem kaj so mislili. Ampak kdo realno dela fotografije s tablico ??!!

Citiram:
ü Boljša ločljivost slike in tako je očem bolj prijazen. Ločljivost slike je podatek o tem, kako podrobna je slika. Večja ločljivost pomeni večjo število detajlov, ki jih je moč razbrati s slike.

Ja že res. Samo nima nevem kok boljše resolucije. Ima DRUGAČNO resolucijo zato, ker ima drugačno razmerje stranic.

Citiram:
ü Lažja in enostavna prenosljivost. Lažji in tanjši izdelek omogoča enostavnejši transport.

Valda če je plastičen. Zarad 0,2 mm bo pa res lažji transport !!!!

Citiram:
ü Nameščanje pripomočkov (widget) in ustvarjanje do 5 prilagojenih domačih zaslonov (home screen).

Woooooo... Komičakam da bo vse android style in mi skakalo po home screenu ..

Citiram:
ü Dvoletna garancija. 2 leti brez skrbne uporabe.

Tudi pri iPadu je lahko z doplačilom. Pa raje imam en let applove.. Prideš se zamenja v parih dneh dobiš refurbished.. Na to samsung garancijo pa itak že prej na tablico pozabiš preden kaj zamenjajo.

Citiram:
ü Android market. Uporabnikom ponuja bistveno večji delež brezplačnih aplikacij.

Hahaha... Ja res .. Kolk jih pa majo za galaxy tab-a ? Mogoče 100 komadov.. Vsi vem kolk več aplikacij je za iPad 2 ... Ne da se preštet tolk jih je !

Citiram:
ü Brezhibna e-pošta. Pred nameščena aplikacija Integral, ki v NAJNAJ izbiri omogoča brezplačno uporabo v matičnem omrežju

INTEGRAL !! Komičakam. Kreteni. Applov email ftw.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #62   Objavljeno 14.09.2011 10:39:52
Me zanima kaj bi Mobitel napisal o Tabu, če bi prodajal (ponujal) iPada Smile

Ampak bo zaradi takih primerjav, kljub temu veliko ljudi "nasedlo".

@gpc17 se popolnoma strinjam s komentarji.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Prekmurje
Moški

Prispevek: #63   Objavljeno 14.09.2011 12:06:50
@gpc17

človek ti si bolan!
v vsakem odgovoru iščeš izgovore zakaj vseeno ipad čeprav piše da ima tab za ponudit nekaj VEČ! kao da tega ne rabiš pa da bi smsi ropotali Very Happy

to je kot da bi poslušal nekoga ki bi imel prvi iphone in kak je cool, pa bi mu kolega z staro nokio povedal ja mms jaz lahko pošiljam ti pa ne, bi rekel oni z iphonom, eh da bi mi še to ropotalo po telefonu ?* Very Happy a drugo leto ko pa izide iphone ki podpira mms pa vsi po novega Smile zakaj ? ker lahko mmse bomo pošiljali Very Happy

kriza, groza!

oba sta okej, vsak po svoje, a takih bednih postov pa nam res ni treba brat!
jaz osebno tablice še nimam, ampak ko bom si jo kupil bo najverjetneje ipad, ker mi je všečen, in očitno če tako kot pri drugih applovih stvareh bo deloval super zato kar bom rabil Wink čeprav se zavedam da mogoče konkurenca ponuja zmogljivejšo opremo! ampak zaradi tega nebom jokal po forumu.

Kot kaže te res to boli da ti apple takoj ne ponudi vsega, in si tukaj višaš ego z temi izgovori na vsako stvar ki jo ponuja tab!

pa povej če ni res! (saj priznal itak neboš!)
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #64   Objavljeno 14.09.2011 12:10:01
Bolan si ti..

Jaz sem samo povedal moje mnenje in povedal kakšne so zadeve v resnici. Recimo 21 mega hspa, resolucija itd...

Kar naredi anketo koliko ljudi bi radi pošiljali sms-e na tablici. Na iPadu se jo sicer da preko imessages oz. msms aplikacije... Ampak je useless.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #65   Objavljeno 14.09.2011 12:23:41
SmartCase za Galaxytab 10.1

Smehapolnaskleda

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #66   Objavljeno 14.09.2011 12:23:46
@neooo

Pa menda ne boš kupil ipada samo zato kej je všečen?? Ko pa ti na drugi strani konkurenca ponuja bistveno vec??? Rolling Eyes

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #67   Objavljeno 14.09.2011 12:25:19
Stavr je v temu da ima vsaka naprava pluse in minuse. Mobitel je poiskal same pluse tabu in jih primerjal z ipadom, tako je ipad izpadel, kot da je zanič. To je pa naredil zato da poveča prodajo taba. Naj še kdo naredi tako primerjavo z ipadom in tabom, kjer bo ipad blestev.

Apple bi lahko že v prvo generacijo iphona naredil tako, da bi dal notri vse komponente, ki so oh in sploh za tisti čas, potem pa naslednjih nekaj let nebi imel kaj novega za pokazat. Tako da sedaj pa lahko vsako leto dodajo neko novost, ki jemlje dih.

@idavid4 ni treba citirati takih klobas.

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #68   Objavljeno 14.09.2011 12:39:30
skika je napisal/a:
SmartCase za Galaxytab 10.1

Smehapolnaskleda

inovacija!
Jabček

Jabček

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #69   Objavljeno 14.09.2011 20:34:54
Imel sem Taba. Nimam kaj za reči, ni tako slab. Kupil sem Ipad in ugotovil da je zame slednji dosti boljša izbira. Glavni razlog je ta, da mi je Tab miljonkrat zmrznil in to največkrat na internetu in med pošiljanjem mailov, zaradi tega sem nemalokrat znorel in ga tudi zaradi tega prodal prvemu ki ga je hotel. Ipad mi še ni nikoli!!! Ker ko mi bo začel nagajat ( upam da ne ), ga bom tudi... moti pa me na Ipadu, da ma tako za en ku..c fotoaparat in kamero. Posnetki so za kozlat. Ajde, mejte se.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #70   Objavljeno 14.09.2011 21:53:29
Ta kamera je res slaba, samo zaradi potreb facetime-a...
Jablanator

Jablanator

Kraj: Portorož
Moški

Prispevek: #71   Objavljeno 14.09.2011 22:01:16
sussi je napisal/a:
inovacija!

Ja to je inovacija, Apple pa samo kopira... Laughing
Tako bodo pisali...isto kot za iPhone, kateri je kopija Samsunga Laughing Ker Galaxy S je bil pred prvim iPhonom Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #72   Objavljeno 14.09.2011 22:08:40
SmartCase za Galaxytab 10.1 so pa lepši kot za ipada.... Embarassed

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #73   Objavljeno 14.09.2011 22:13:55
What are you smoking and where can i get some?!?!? Smile Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #74   Objavljeno 14.09.2011 22:49:47
vrjetn crack.. na tvojem mestu se nebi zapletu s tem Smile
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #75   Objavljeno 14.09.2011 23:12:25
saj je pol njegovih postov je napisanih v omotičnem stanju. Confused
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #76   Objavljeno 15.09.2011 00:14:21
trenutno imam oboje; iPad 2 in Galaxy tab 10.1, s tem, da imam galaksija na testu in vam lahko rečem, da je iPad svetlobna leta spredaj!

že ko ga primeš v roke je čisto drugačen občutek ... v živo je treba probat, ne nekaj na pamet iz slik ... galaksi šteka in deluje ful nestabilno .... ne bi kupil galaksija, če bi bil pol cenejši od iPada!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #77   Objavljeno 15.09.2011 08:50:22
Ipad 2(tudi Ipad1), je 5let pred ostalimi tablicami (tudi Ipad1), pri ostalih tablicah sem se pol ure zaj. da sem jih odklenu Smile pol pa samo delovanje nikakvo. kaj ti pomaga ne vem kakšen hardware, če je software v p.

čeprav ga sedaj prodajam (mije kar malo žal), lahko rečem samo ++++, hiter, odziven, brez zatikanja, za brskanje po netu se pa skrije vsak PC ali prenosnik.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #78   Objavljeno 15.09.2011 12:55:36
salist je napisal/a:
trenutno imam oboje; iPad 2 in Galaxy tab 10.1, s tem, da imam galaksija na testu in vam lahko rečem, da je iPad svetlobna leta spredaj!

že ko ga primeš v roke je čisto drugačen občutek ... v živo je treba probat, ne nekaj na pamet iz slik ... galaksi šteka in deluje ful nestabilno .... ne bi kupil galaksija, če bi bil pol cenejši od iPada!

Samsung lansira vsak mesec nekaj novega; ni šans, da je zadeva toliko preskušena, in posledično stabilna kot pri Applu. Navsezadnje vidimo koliko časa se pripravlja iOS 5 ter čakanje na novi iPhone...

Nekdo je na enem tujem forumu tudi omenil, da so kupci nezadovoljni predvsem zaradi Samsugovih naprav, ki hitro "zastarajo", saj se v zelo kratkem času na tržišču pojavi novejši in boljši model...
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #79   Objavljeno 29.11.2011 00:10:21
Ipad2 vs Galaxy Tab 10.1
Pozdravljeni,

torej situacija je taka, da imam že dlje časa namen kupiti ipad2 in danes je prišel ta dan ko sem se odpravil v apple store po svojega ipada. No vrnil sem se zelo razočaran in sedaj me zanima kaksno je vase mnenje glede konkurence.

Torej šel sem v apple storu z namenom da kupim ipad2. Uglavenm razočaran sem tuk, kot še nikoli, katastrofa od tablice. Še vedno mi ni jasno kako ima lahko najnaprednejša stvar v 21 stoletju MONO zvočnike? Če naredim primerjavo z samsungom 10.1 ki je ista cena, ima recimo samsung flash podporo za internet, režo za microSD, GPS navigacijo, večji ekran in resolucijo, boljšo sprednjo in zadnjo kamero, itd... vse tega IPAD2 nima. Samsung ima 1GB rama, ipad 500MB. Kamera je 3krat bolša pri Samsungu (3MP proti 1MP). Samsung je lažji in večji. Baterija je pri obeh enaka in enako dolgo zdži...

Tako da ne razumem, kako lahko govorijo da je IPAD oh in stoh, razen če si nesubjektiven hard core fan jabučka. Jaz osebno nisem našel ene prednosti IPADA pred SAMSUNGOM, edino vmesnik je res pri ipadu hitrejsi in posledicno ti odpira strani 0.3 sekunde hitreje, kar pa je zanemarljivo. Tako da osebno še ne vem ali bom kupil Samsunga ali pa celo ASUS transformer, ampak po tem kar sem videl se ipadu ne priblizam, ker to je za to ceno cisto oderuštvo, če me pa lahko kdo prepriča v nasprotno bom pa rade volje prisluhnil.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Granger
Moški

Prispevek: #80   Objavljeno 29.11.2011 00:15:53
iPad ma stereo zvočnika, sam skup sta postavljena.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani