Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
TV Spored ++
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 11.08.2011 22:05:31
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
IMO je preveč vsega v aplikaciji, če hočeš normalno pogledat kaj bo zvečer po tv, maš poleg še ogromno (za mene v tistem trenutku) nepotrebnih informacij. Fajn, da se razvija tudi slovenski trg, ampak zaenkrat ostajam pri mikrohardovem sporedu, se mi sam izgled bol dopade.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 11.08.2011 22:06:24
gpc17 je napisal/a:
Mikrohardu se po domače j*** Laughing Laughing

Ah... meni je za TV Spored relativno vseeno, ker je to 2. najmanj dobičkonosna aplikacija... takoj za SloRadiem, ki je popolnoma brezplačen Wink

Samo se mi zdi škoda, da so uporabniki prisiljeni v nek kompromis (čeprav je večja izbira ponavadi dobra stvar).

Tukaj konkretno sem pa mnenja, da je moj app pač bolje narejen... imajo pa oni seveda boljše vsebine, ki jih sami izdelujejo in lahko posledično ponudijo kakšno funkcijo, ki pri meni manjka. Če bi že v štartu združili moči, bi lahko imeli odličen app z odličnimi vsebinami... sedaj pa na vsaki strani nekaj manjka, uporabnik naj se pa sam odloči, kaj mu je bolj pomembno.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 14.08.2011 14:27:51
Moram reči, da mi je aplikacija kar všeč. Bolje se mi zdi, da recimo pokaže, koliko je dolga oddaja/film, koliko je že preteklo, kakšna zvrst je in pa očitno je tudi veliko več opisov kot na Mikrohardovem appu. Tudi opisi sami so nekako bolj lično zastavljeni in razporejeni kot pri slednjem. Je pa morda pri Mikrohardu mogoče včasih nekoliko bolje pri sporedih, da ponuja le osnovne informacije in ni vse tako natlačeno.. Smile

Edino, kar me moti, so nalagalni časi - pri Mikrohardovem appu hitro naloži sporede/opise, pri tej aplikaciji pa nalaga nekoliko dlje...

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 16.08.2011 14:02:36
real001 je napisal/a:
Moram reči, da mi je aplikacija kar všeč. Bolje se mi zdi, da recimo pokaže, koliko je dolga oddaja/film, koliko je že preteklo, kakšna zvrst je in pa očitno je tudi veliko več opisov kot na Mikrohardovem appu. Tudi opisi sami so nekako bolj lično zastavljeni in razporejeni kot pri slednjem. Je pa morda pri Mikrohardu mogoče včasih nekoliko bolje pri sporedih, da ponuja le osnovne informacije in ni vse tako natlačeno.. Smile

Edino, kar me moti, so nalagalni časi - pri Mikrohardovem appu hitro naloži sporede/opise, pri tej aplikaciji pa nalaga nekoliko dlje...

Meni je sicer všeč po funkcionalnosti ampak ne vem kaj je s tistimi barvnimi prelivi. Grdo! Ne bom je kupil zaradi tega in mi je žal. A ja pa fajn bi blo pri "trenutno na sporedu" pokazat še naslednjo oddajo (za čisto preseravanje pa še oddajo pred trenutno Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 16.08.2011 14:05:14
jonatan1 je napisal/a:
V zastonjski verziji klik na določene funkcije pove, da je na voljo le v plačljivi.
Trg je pa res le Slovenija, tukaj kakšne večje mase uporabnikov (in denarja) sploh ne more biti.

Je pa res že začetna akcija, cena je bila znižana tekom dneva! Wink

Mal popedenjajte izgled (recimo tiste ferlaufe vrzite ven). Smile
Ne, resno. Malo glanca ne škodi. Ampak ne načičkanega. Če je simpl, ne moreš zgrešit. Barvni prelivi so pa tko '90.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: London
Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 16.08.2011 14:57:01
se strinjam, vmesnik je največji (-) minus za App
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 16.08.2011 16:45:09
sebastijan je napisal/a:
se strinjam, vmesnik je največji (-) minus za App

Hvala za pripombe.

To je še prva verzija, javno mnenje pa je dragoceno in seveda podlaga za nadaljnje izboljšave.

Vsekakor je trenutno vsebina ključna prednost aplikacije, saj izhaja iz profesionalne ponudbe za operaterje.

LP
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 16.08.2011 18:00:06
Men je pa mal smešno, da nekdo ne kupi app ker ima grde prelive Surprised svašta. a če bi mela lepe prelive in bla brez vsebine bi bilo pa bolš?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 16.08.2011 18:03:48
Meni se pa čisto dopade tista zelena barva oz. barvni prelivi..

Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 18.08.2011 17:06:18
matjazm je napisal/a:
real001 je napisal/a:

Edino, kar me moti, so nalagalni časi - pri Mikrohardovem appu hitro naloži tv spored/opise, pri tej aplikaciji pa nalaga nekoliko dlje...

Meni je sicer všeč po funkcionalnosti ampak ne vem kaj je s tistimi barvnimi prelivi. Grdo! Ne bom je kupil zaradi tega in mi je žal. A ja pa fajn bi blo pri "trenutno na sporedu" pokazat še naslednjo oddajo (za čisto preseravanje pa še oddajo pred trenutno Smile

Sam men pa res ni jasn, da vas te barve motjo. A ni največji smisel vsega ta, da dobiš neko koristno informacijo. Men osebno je tko, da če je informacija koristna, potem me ne zanimajo barve. Ok, seveda me zanima preglednost, ampak men je pregleden.
Je pa tud res, da ima vsak svoje mnenje, pa čeprav je včasih smešno.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #31   Objavljeno 13.09.2011 06:22:17
TV Spored ++ je zdaj posodobljen in upoštevanih je kar nekaj vaših predlogov. Rolling Eyes

Glavne novosti:
- hitrejše nalaganje
- rezultati športnih dogodkov v živo kar v opisu TV vsebin
- nov sistem ocenjevanja oddaj
- poljubno sortiranje priljubljenih kanalov
- nekaj oblikovnih in fukncionalnih sprememb
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 13.09.2011 07:45:50
ikonce (kanali, predvaja se, opomniki, išči, nastavitve, ponovitev, priljubljeno, sms, mail, twitter, fb) so zelo slabe kvalitete. moteč je tudi siv pas, cca. 2px na vrhu aplikacije, napis "Ni opomnikov", ki ni poravnan z ničemer in zeleni prelivi, ki se ponekod še vedno pojavljajo, enako besedilo, ki je v rdeči, sivi, modri in črni barvi (preveč barv). pa klik na ikonco s vprašajem ne naredi ničesar.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #33   Objavljeno 13.09.2011 08:21:35
Super update, sedaj bom pomoje kar ta app uporabljal za TV spored. V updateu mi je všeč možnost prikaza naslovov v izvirniku in pa priljubljenih kanalov na vrhu.

Kar se tiče zelenega preliva, naj ostane (če je govora o tistem, ki prikazuje oddajo, ki je trenutno na sporedu)!! Čisto lepo izgleda. In tako tudi takoj vidiš, kaj se trenutno predvaja, ko odpreš spored.

Bi bilo pa dobro, ja, če bi lahko izboljšali še kvaliteto vseh ikon, tako tistih glavnih v aplikaciji, kot tudi ikon kanalov itd. (mislim, da ima za primerjavo tv spored od T2 app kar lepe ikone slednjih).

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #34   Objavljeno 13.09.2011 08:23:09
Klik na vprasaj pri meni odpre "pomoc" ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #35   Objavljeno 13.09.2011 08:47:08
Jest je napisal/a:
Klik na vprasaj pri meni odpre "pomoc" ...

Pa res, ampak vsakič mi ne prime in moram parkrat klikniti:/
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #36   Objavljeno 13.09.2011 10:15:07
Aja, pa še nekaj - lepše bi bilo, če ne bi bilo tiste temne črte na vrhu aplikacije (med telefonovim 'menu barom' in vrhom appa), ampak bi bil ta prehod tak, kot je ze v defaultu na iOS, če recimo odpreš Settings ali pa App Store.

EDIT: aha, mislim da je to omenil že sebastjan kot "siv pas" v svojem postu zgoraj...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #37   Objavljeno 17.09.2011 09:00:08
Še en predlog za aplikacijo: fino bi bilo, če bi v "Predvaja se" pri vsakem kanalu podali še, kaj sledi trenutni oddaji/filmu (tako kot je to recimo pri aplikaciji TV Spored). Cool

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #38   Objavljeno 22.09.2011 12:56:19
Kul app, samo dizajn je pa porazen. Predvsem so grozljivi gradienti. brrrrrr
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: vrhnika
Moški

Prispevek: #39   Objavljeno 26.09.2011 20:01:25
super zadeva.... Razz imam edino eno pripombo , ko pogledaš opis odaje je vrnitev na seznam malo moteče. vse aplikacije imajo beck na levem zgornjem kotu tukaj pa spodaj...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #40   Objavljeno 27.09.2011 12:13:19
Goran je napisal/a:
Men je pa mal smešno, da nekdo ne kupi app ker ima grde prelive Surprised svašta. a če bi mela lepe prelive in bla brez vsebine bi bilo pa bolš?

Ne, če bi bla brez vsebine je pa sploh ne bi kupil.

A prav pojasnjevat je treba to al kaj? A če je uporabno pa grdo je to super?!

Če mi zgleda grdo ali neprivlačno mi gre na živce in če mi gre na živce vsakič, ko odprem app, ki bi lahko bil drugače super pa je grd me to toliko moti, da je potem ne uporabljam. In tv spored ni nekaj tako ZARES ključnega in lahko komot zdržim brez te aplikacije, če mi kaj ne paše. Če mi je pa všeč jo pa zlahka kupim.
Torej: če je privlačnejša lahko le pridobi. Meni je tisti stari tv spored po izgledu čisto všeč, je podoben menijem v iOS in daje občutek enotnosti in nekičastosti. Pri tem so me pa pač ferlaufi motili, in ker se mi NE zdi ta aplikacija TAKO ključna me nobene ostale prednosti tega programa ne prepičajo toliko, da bi zamenjal. Bi pa zamenjal če mi bi bil interfejs všeč. Evo na dolgo razloženo in 100X isto ponovljeno. Upam, da je razumljivo.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani