Ker sem nov me zanima kako in kje v nastavitvah izberemo možnost samodejnega obračanja zaslona.
Nekaj sem se igral sedaj pa mi samodejno obračanja ne deluje več.
| Nastavitve obračanja zaslona | |||||
Pozdravljeni.
Ker sem nov me zanima kako in kje v nastavitvah izberemo možnost samodejnega obračanja zaslona. Nekaj sem se igral sedaj pa mi samodejno obračanja ne deluje več. |
|||||
Odvisno, kaj imas nastavljeno v Setting >> General >> Use Side Switch to: Lock rotation ali Mute. Ce imas nastavljen na Lock Rotation, potem zaklenes s pomocjo gumba ob strani nad gumbi za glasnost... Ce pa imas prej omenjeno nastavitev nastavljeno na Mute, pa dobis Lock Rotation tako, da dvokliknes na Home gumb in gres Z task barom en ekran v levo... Tam nato najdes ikono, kjer vklopis ali izklopis Lock Rotation...
|
|||||
Hm probal obe možnosti pa ne deluje.
|
|||||
No končno našel rešitev. Treba je popolnoma izklopiti iPad2. Nato pa ga ponovno vklopiti.
|
|||||
Naceloma ni potrebe po tem... edino ce imas slucajno jalbreakanega... in nasmetenega s kaksno "nesnago"
|
|||||
A je možno da jaz funkcije za preklop med orentation lock pa mute nimam v nastavitvah? Pač, jaz jo nimam:)
|
|||||
Razen če imaš res zelo star iOS....
|
|||||
Če se prav spomnim, je na prvotnih OS-ih (3.x) imel ta switch samo funkcijo zaklepa orientacije zaslona, nato je z updejti dobil samo funkcijo mute/switcha (mislim, da z 4.x, ko je bilo možno zakleniti orientacijo zaslona v multitasking bar-u), potem je pa prišel update, kjer si lahko v OS-u izbral kakšno funkcijo bo imel switch.
|
|||||
Heh 5.0.1 ... Ne najdem, kakor je jest opisal... Ne dobim
|
|||||
![]() |
|||||
Nimam... Za verzijo mi pa piše 5.0.1 (9A405) tudi multig. Nimam..
|
|||||
|
|||||
_________________ |
|||||
če pa sploh ne morem preklopit med lock in mute v nastavitvah, ker nimam kje.
v itunes mi tudi reče, your iphone is up to date |
|||||
to ne najdeš na iphonu ali bi rad za ipad?? na iphonu kot sem napisal dvo-klik tipke HOME slide levo,za ipad maš pa tako kot je gpc 17 prilimal sliko.... _________________ |
|||||
aja hočete reči, da iphone sploh nima za menjat a boš imel tam mute ali lock? zaradi externega switcha?
|
|||||
na iPhonu ni te možnosti, jo ima samo iPad. Na iPhonu imaš lahko samo orinetation lock.
|
|||||
ok, stvar rešena
|
|||||
Dobro si nas okoli prenesu Sej ta gumb je namenjen preklaplanju tiho / glasno. Pač izklopiš še vibro v nastavitvah in imaš čisti mute. Moraš pa vedeti da imaš tri nastavitve glasnosti pri iPhonu. En je za zvonenje ena za predvajanje preko speakerja in ena preko slušalk. Saj je tudi drugačen znakec narisan. |
|||||
ja saj vem, sam kdaj bi pa tut vibra rad imel
zdej če hočem vibro, morem pač v nastavitve... saj ni tolk težko, ampak lahko bi bla ta opcija |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |