| Custom firmware-i | |||||
Uporabniki sprasujejo, molijo, iscejo nacine,... Kako prit na 4.3.3....
|
|||||
oki hvala za nasvet , drugače dela k urca sam sm mislu pač novejš hehe:P
_________________ Lp! |
|||||
Vsi, ki hočejo imeti 4.3.3, ga hočejo imeti samo zaradi untethered jailbreaka.
|
|||||
Vsi, ki hočejo imeti 4.3.3, ga hočejo imeti samo zaradi untethered jailbreaka, tako da če jailbreaka ne rabiš, kar nadgradi na 4.3.5.
|
|||||
Imam težavo, da mi baterijo požre v manj kot enem dnevu, to se je kar na lepem začelo dogajat. Standby in usage časa sta enaka. Primerjal sem že z iphonom od kolega pa imava iste procese pognane. Skratka ne najdem rešitve zato sem se odločil, da bom naredil restore. Zanima me samo pravilni postopek.
Sedaj imam JB 4.3.3. in bi rad naredil restore na isto verzijo JB 4.3.3. Custom ipsw še imam od prejšnjega JB-ja. Sedaj me pa zanima kako se lotit restora. 1) Ali lahko grem kar v itunes-e in naredim option+restore in naložim moj že kreirani ipsw ? 2) Ali moram iti preko pwnage toola, da dam telefon v DFU mode in nato naredim restore z option+restore ? 3) Ali lahko dam telefon ročno v DFU mode in grem kar preko itunesa option + restore ? Če naredim nov custom ipsw preko pwnage toola in napišem notri dodatne sources ali bojo potem ti sourci avtomatsko že v telefonu ali bo še vedno treba ročno dodati source ? PS: Če pa ima še kdo idejo kaj bi lahko bilo narobe da mi požre baterijo oz. kaj še lahko preverim bom pa še bolj vesel. (imam vse izklopljeno push, 3G, wifi, location, notification, probal tudi dat v airplane mode ampak do zdaj ni nič pomagalo) |
|||||
Sklepam da imas shranjene SHSHje... Ce jih imas, moras telefon dat v Pwned DFU mode, in naredit restore z iTunesom z tem custom FWjem, ki ga imas ze od prej...
Za Pwned DFU mode, lahko uporabis tudi iReb... Ali pa Pwnage tool... |
|||||
Kaj pa je to pwned DFU mode? Sem slišal že za DFU, za pwned dfu pa še nikoli
|
|||||
Ce se ne motim, pri pwned dfu, recimo iReb, vbrizga se neko kodo v telefon, ki dovolu iTunesu restore z custom firmwareom,...
|
|||||
Tle je pa se od MuscleNerda tweet:
In his recent tweeted he inform that upcoming Redsnow (possibly Redsnow v0.9.7) will bring a new pwned-DFU mode based on Geohot’s Limera1n exploit. This will let windows users restore to a custom IPSW firmware. |
|||||
Aaaa ok vsak dan se naučiš kej novga
|
|||||
Ok restore narejen, hvala za informacije.
Imam pa še eno vprašanje. Ali je možno narediti custom ipsw tako, da bi ob restoru in kot create as new device bili že dodani dodatni sourci in aplikacije iz cydie ? Oz. kako imate vi shranjene aplikacije iz cydie ? Ali preko backupov iz itunesa ali kako drugače ? Poskusil sem namreč ob kreiranju custom ipsw dodati source ampak mi potem ne najde aplikacij, da bi jih kar obkljukal. |
|||||
to pa ne bo mogoče.
|
|||||
zdravo je že kakše Custom firmware 5.0 z jambrejkom ki sprobano deluje brez kakšnih zapletov mam namreč hrvaški iphone 3gs 16 gb hvala vnaprej
_________________ Lp! |
|||||
mislm, da ma tole snowbreeze, na začetku izbereš expert mode(po izbiri ipsw)..nism pa probal. sem ga uporabil samo zato, da mi je naredil ipsw 5.0 z hackactivation. _________________ lp dukedl iPhone 4 16gb, iOS 6.0, bb 04.12.02, Mobitel (AT&T Factory Unlocked, WildcardActivated)
Nano 3gen 8gb |
|||||
Je mozno... Vendar ne priporocam najbolj, razen ce si ziher, da delujejo bl na zeljenem firmwareu. Potrebujes pa npr. ustrezne .deb fajle, source pa je tudi potrebno dodati rocno. |
|||||
Je možno dati iphone (ki je na 4.3.3 trenutno) na 5.0, ko bo apple dal ven 5.0.1?
Imam restore.ipsw (pobral dol z iclar..) za 5.0 na računalniku, vendar bi še malo počakal z samim nalaganjem na iphone. lp |
|||||
Obstaja že custom FW za 3GS T-mobile Cro, kateri ti ohrani baseband (trenutno sicer 05.11.07) ?
|
|||||
če imaš ipsw za 5.0 potem se da … shift + restore in izbereš ipsw za 5.0!!! _________________ |
|||||
Ko bo enkrat zunaj 5.01, ne bo slo vec brez shranjenih SHSH... Prvi dan se mogoce, potem pa verjetno ne vec... |
|||||
Pozdravljeni!
Lastim si iPhone 3G z iOS 3.1.3, pa bi ga rad upgrejdal na custom firmware 4.1. V jailbrejkanju in teh postopkih sem dokaj laik, pa me zanima, če je tu kdo, ki bi si vzel toliko časa in mi ves postopek razložil korak za korakom ? Hitro lahko gre kaj narobe, pa ga res ne bi rad dokončno zaklenil... Najlepša hvala! Lp, Marko _________________ iPhone 5 (iOS |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 22, 23, 24 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |