Povezujem se preko večih računalnikov - mac, pc, ipad, iphone na spet več računalnikov in vse dela razen en mbp me zafrkava. na njega se konektam ampak imam stalno črn ekrat. vidim le en kos miške vse ostalo je črno. kje ga ser...
| Team viewer | |||||
Povezujem se preko večih računalnikov - mac, pc, ipad, iphone na spet več računalnikov in vse dela razen en mbp me zafrkava. na njega se konektam ampak imam stalno črn ekrat. vidim le en kos miške vse ostalo je črno. kje ga ser...
|
|||||
vrži dol, pa še enkrat naloži in ga shrani v aplikacije, pa kako maš nastavljene cotrol nastavitve v team viewerju? _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
Zdravo, da si malo sposodim temo.
In sicer me zanima, kaj zaboga imam v nastavitvah narobek narjeno, da se mi iPhone ne poveže avtomatsko, brez zahteve po passwordu na MB Air-a. Prej, v windowsih nisem imel tega problema. Samo kliknil sem na računalnik v grupi in že sem bil z iPhonom povezan. Brez zahteve po vnosu passworda. Sedaj pa vedno buzerira po vnosu passworda. Hvala že v naprej za odgovore. Lp, G |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |