Prenosni disk mac - windows | |||||
Da sem na svojega mac-a spravil stvari iz windovsov sem uporabil prenosni disk WD 500Gb. Danes ko sem ga pa priklopil, da sem prišel do filmov sem pa ugotovil, da iz diska nemorem brisat podatkov in nanjga nemorem dajat novih podatkov, Nekje sem zasledil, da je to zato ker mac in windowsi uporabljajo drugačne sisteme. Zdaj kolikor sem sem naprej raziskal so različne možnosti in, če hočem uporabljat prenostni disk tud na drugih računalniki, ki imajo windows si morem dol potegnet nek program.. Katerega najbolj priporočate(freeware) _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
A ni ta samo 14 dni free trial? _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sicer deluje ampak počasnejši je precej milo rečeno.. za 10gb potrebuje okoli 6ur.. Je še kakšna hitrejša zastonj opcija? _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Paragon NTFS for Mac. Lepo se integrira pod Preferences, prek njega je možno diske formatirat kot NTFS.
Izjemno ugoden in meni osebno brez konkurence je Najenostavnejša varjanta za kompatibilnost Windowsov in Mac OS X-a. _________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |