je komu uspelo priključit canon DSLR na maca?
ali obstaja tudi kak programček kjer slikaš v studiju in ti takoj fotke meče na maca?
| Canon 7D na maca | |||||
je komu uspelo priključit canon DSLR na maca?
ali obstaja tudi kak programček kjer slikaš v studiju in ti takoj fotke meče na maca? |
|||||
|
|||||
Ja in ja. Večina pro fotografov, ki jih poznam, itak maca uporablja. Za točno ime programa pa ne bi vedel. _________________ 2013 15" MBP, 2010 MBA 11", 2007 MB 2.0, TC, iPhone SE, iPad Mini Retina, iPad2. Jebemti, bere se, kot da sem fanboy ... |
|||||
ja tole mi čisto zadostuje....hvala |
|||||
ja a je težko poslikat in priklopit fotkič an mac in uvozit?
_________________ Back To The Jabuk |
|||||
ja ko slikaš v studiju je praktičnost, da se fotke nanizajo na zaslon, da takoj vidiš če kaj ni ok |
|||||
Saj zato pa imas programe kot so Lightroom in Aperture, ... Sicer pa ponavadi proizvajalci sami v svojem programu ponujajo picture tethering.
To ni odvisno od sistema. |
|||||
ja sej a ni bilo moje vprašanje nekaj takega: je komu uspelo priključit canon DSLR na maca? ali obstaja tudi kak programček kjer slikaš v studiju in ti takoj fotke meče na maca? |
|||||
ja, zraven Canona si dobil en cd, katerega poinštaliraš in imaš "live view" na japki.
Podobno zna tudi Adobe Bridge in Aperture. _________________ Kinvart.si |
|||||
Saj to sem mu tudi jaz odgovoril.
|
|||||
Pa je še enkrat isto vprašal, pa sem še enkrat odgovoril, da je za ziher
Zadeva preverjeno deluje, ker to redno uporabljam _________________ Kinvart.si |
|||||
To zgoraj je en dober primer zakaj so forumi nepregledni.
Enostavno vprašanje, enostaven odgovor, 10 zapisov prepira medtem, ko je na vprašanje že bilo odgovorjeno. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |