razporeditev All my files na Finder | |||||||
Želim, da se pokažejo nazadnje modificirane datoteke. Grem na Show View Options in v Sort by dam Date Modified. To se tudi uresniči, a le do naslednjega zagona finderja. Je to bug ali je kaka posebna fora?! |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
če te prav za stopim, bi ti rad imel točno tako zložene datoteke kot si si jih nastavil v finderju in ko zadevo ponovno rebootaš ti jih da po svoje nazaj...?? _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||||
![]() |
|||||||
Točno tako, ker finder mi v all my files razporedi, da so najvišje zlistani tisti, ki so bili nazadnje odprti, kar me moti. Želel bi, da so na vrhu tisti, ki so bili nazadnje spremenjeni. Ko to nastavim, se sicer spremeni, a ob naslednjem zagonu findera več ne velja. |
|||||||
![]() |
|||||||
Odpreš folder v svoje okno, klikneš v glavo nad stolpcem, da ti posortira po datumu in nato zapreš okno. Finder bi si moral zapomnit vse nastavitve za ta folder (pozicijo, velikost, sortiranje...) Ko folder spet odpreš, bi moralo ostat vse na svojem mestu. Je pa res, da v vsakem sistemu kaj zabluzijo in potem te osnovne stvari delajo enkrat tko, enkrat pa drugače. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() zanima me namreč kako je to možno da mi pri all my files pokaže le 8 komadov ko pa jih imam 10000+ in samo en kontakt imam saj 100 video isto ne pokaže vse itd... a je treba kje kaj nastavit ali kaj narobe gledam ?? LP |
|||||||
![]() |
|||||||
Kakor vem, allmyfiles deluje oz. najde samo file na trdem disku, na zunanjih pa ne. In kakor vem se ne da naštimat, da ti najde tudi na zunanjih diskih. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Ja, tudi npr. v Aperture3 imam nastavljeno, da vse slike, ki jih importam v Aperture, shranjuje v Library, ki je na trdem disku. Ker so vse slike v file-u aperturelibrarary.aplibrary, posameznih slik tudi ne pokaže v allmyfiles. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |