Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Downgrade iz 4.3.5 na 4.3.3
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #101   Objavljeno 02.09.2011 13:02:06
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
skennerr je napisal/a:
uprabu sem tinyambrela in mi je sam spremenil ip. Ampak ne vem kaj naredit da popravim to napako 1013! imam malo probleme z angleščino in se težko znajdem na applovi strani.
aja kaj mora bit iphone JB ko ga hočem downgradat?

Preveri se 1x hosts datoteko... Za restore na uraden firmware (4.3.5, in potem JB) v hosts datoteki ne sme biti tega vnosa:

Citiram:
74.208.10.249 gs.apple.com

TinyUmbrella po defaultu hosts datoteko sama editira, razen ce v moznostih to odznacis... (potem ta vnos izbrise).
Jabuček

Jabuček

Kraj: koper
Moški

Prispevek: #102   Objavljeno 02.09.2011 20:49:01
ok še enkrat vam razložim ki vidim da me ne razumete bom pisal bol počasi! Very Happy
jaz imam iphone 4. verzijo 4.3.5 rad bi ga dal na 4.3.3. Zamenjal sem ip v hostu, odpru tinyambrela imam save tudi 4.3.3 in pol sem dal start server. Pol ga dam v DFU mode in v itunsih shift in zberem ios 4.3.3. Začne mi delat mi naredi skoraj cel setup in pri koncu ko pregleduje firewer mi napise napako 1013
ze tri dni sem jo probal sam resit in pol sem se obrnil na vas, ki ne znam rešit problema in ne znam tako dobro angleško.
Hvala enim ki so probali mi pomagat, če je slučajno imel kdo isti problem naj mi odpiše kako ga je odpravil mu bom hvaležen.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #103   Objavljeno 02.09.2011 21:01:56
Naredi raje tako, če praviš, da imaš SHSH shranjene za 4.3.3.

Potegni si dol 4.3.3 za tvoj iPhone s te strani

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750

Nato odpri iTunes, na levem seznamu pod devices izberi svoj iPhone in medtem ko držiš tipko shift (na macu alt), klikni na restore. Izberi firmware, ki si ga snel dol v prejšnjem koraku. Če ti bo še vedno javljalo napako, nimaš datoteke hosts pravilno urejene.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #104   Objavljeno 02.09.2011 23:35:21
Oz. se bolje, ce imas namen potem se JBkati (drugace ne vidim razloga za downgrade) potegni iz tega foruma custom NEaktiviran 4.3.3 firmware, spremi host (torej da datoteka vsebuje tisti gs.apple... Tukaj pazi, da bo vse štimalo!) Zazeni ali pwnagetool oz redsn0w, in daj v DFU mode (ta korak je kljucen). iTunes ti bo nato javil, da tel. mora biti restoran...shift+restore(win) oz. option+restore(mac). Izberes prej downloadan firmware in restoras...

Nato imas telefon ze JBkan in si "gut tu go" Wink

No pac po zelji... Se vedno lahko naredis, kot je rekel alen in potem JBkas... Meni so pac predhodno JBkani firmware-i precej ljubsi, kot naknadno JBkanje (sem ze parkarat napisal zakaj...) Smile

Good luck Wink
Jabuček

Jabuček

Kraj: koper
Moški

Prispevek: #105   Objavljeno 03.09.2011 06:13:32
lakai ti si legenda sploh nisem vedu da se to da hvala ti ful sprobano dela iz 4.3.5 na 4.3.3 z shranjeni sshs nevem kako ti se zahvalit res!
če rabi še gdo mu napišem postopek
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani