veliko je napisanega o downgradu,kako pa nadgradim npr..na 4.3.3 ne pa na zadnji varjanto
hvala
| Nadgradnja ipad 2 iz 4.3.2 na 4.3.3 | |||
veliko je napisanega o downgradu,kako pa nadgradim npr..na 4.3.3 ne pa na zadnji varjanto
hvala |
|||
Stric Google pravi:
http://www.google.si/search?q=download+ipad+2+4.3.3+firmware&rls=com.microsoft:sl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1 .IPSW file downloadaš na comp, ga ne odpiraš, priklop iPad na iTunes in ALT + UPGRADE --> izbereš prednaložen IPSW pa imaš! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
tocno to sem naredil pa mi javlja napako 3194,oprost ker nisem to ze napisal,zato sprasujem...
|
|||
Si pozabil omeniti, da je bil iPad prej tudi jailbrejkan?
http://www.ipadforums.net/jailbreaking-hacking-tutorials-how-guides/28716-how-resolve-itunes-unknown-error-3194-a.html _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
jep,to bo, thanx
|
|||
No problem, zato smo tukaj!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
drek,ne gre. na roke sem zbrisal vse datoteke v hosts,pa ne gre . V TU pa mi ne da moznosti shraniti nastavitev,sploh ni applay gumba....
|
|||
Pa imas SHSHje shranjene ?...
|
|||
ok. resil,sem bi mal len potem pa sem moral mal pogooglat,stvar je bila v tem da TU ni delala zaradi timeviwera,ko sem ga preko CMD ugasnil je stvar stekla..se ze nalaga
|
|||
ja mam,bom videl ce ne bo spet kaksen error,mal dolg traja tole
|
|||
Ce nimas shranjenih SHSHjev, za 4.3.3, kr pricakuj error ...
|
|||
jap error 1604
|
|||
In zakaj nisi ze prej odgovoril, ce imas shranjene SHSHje ali ne ?!?!?! Bi lahko takoj vedli kje tici problem,...
|
|||
pise 4.3b3 to bo najbrz
|
|||
Ne bo,.. To je za 4.3 ....
|
|||
4.2.1
4.3b1 4.3b2 4.3b3 in 4.3.5 |
|||
Za 4.3.3 nimas,... Mas za 4.2.1... 4.3 ... in 4.3.5 ... 4.3.3 si preskocil, oz. nisi nic uporabljal Cydie tist cajt, da bi ti shranil SHSHje,... :-\
|
|||
ne vem kako mi je tole uslo,sem bil preprican da imam...hvala vseeno,mogoce grem na 4.3.5untheatred..
|
|||
4.3.5 je samo thearted jailbreak
|
|||
Sej je verjetno prav mislil, samo se je narobe izrazil,...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |