Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Downgrade iz 4.3.5 na 4.3.3
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #61   Objavljeno 30.08.2011 17:32:09
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
mirko_car je napisal/a:
SKRATKA JE MOGOČE... Sam na 4.3.5 daš jailbreak od 4.3.3 al pa od 4.3.4 pol ti zatrokita... daš v tinyu start Tss server... V itunesih das shift+restore z 4.3.3... ko mi je javlo napako sem uporabil fixrecovery... potem uporabis iFaith. in na koncu z snowbreeze naredis cuostom firmware. In v itunesih še enkrat ponoviš postopek z novim firmware ki ti ga naredi snowbreeze...

HAHAHA !

Kaj si ti delal? Skor sem iz stola padel ko sem to prebral.

Vse kar je treba narest je start tss server in original firmware shift+restore na 4.3.3 .. To je to..

Kaj si ti izvajal pa nevem. Čudno da ti sploh telefon dela. Aja sej ti ne. No service Very Happy Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #62   Objavljeno 30.08.2011 17:33:37
mirko_car je napisal/a:

Če prideš pogledat, in če nimam prov si bos končno lahko kupil večji hladilnik in ko boš živčen boš imel vedno na zalogi... Very Happy

Sam iz sebe delaš norca. Najboljše je da se ta tema pobriše, ker se bo samo kdo nategnil.

Daj povej mi potem ko si tako pameten, od kje ti SHSH za 4.2.1 in 4.3, 4.3.2 ? iFaith jih lahko dobi samo za trenutno verzijo Wink
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #63   Objavljeno 30.08.2011 17:37:23
gpc17 je napisal/a:
mirko_car je napisal/a:

Če prideš pogledat, in če nimam prov si bos končno lahko kupil večji hladilnik in ko boš živčen boš imel vedno na zalogi... Very Happy

Sam iz sebe delaš norca. Najboljše je da se ta tema pobriše, ker se bo samo kdo nategnil.

Daj povej mi potem ko si tako pameten, od kje ti SHSH za 4.2.1 in 4.3, 4.3.2 ? iFaith jih lahko dobi samo za trenutno verzijo Wink

Na ta računalnik sem prvič priklopil iphona 4.3.5, in ni imel nobenih shsjev... zdej pa se kregite koker hočete...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #64   Objavljeno 30.08.2011 17:39:14
Kko pa veš da ni imel shranjenih shsjev ?
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #65   Objavljeno 30.08.2011 17:40:33
gpc17 je napisal/a:
mirko_car je napisal/a:
SKRATKA JE MOGOČE... Sam na 4.3.5 daš jailbreak od 4.3.3 al pa od 4.3.4 pol ti zatrokita... daš v tinyu start Tss server... V itunesih das shift+restore z 4.3.3... ko mi je javlo napako sem uporabil fixrecovery... potem uporabis iFaith. in na koncu z snowbreeze naredis cuostom firmware. In v itunesih še enkrat ponoviš postopek z novim firmware ki ti ga naredi snowbreeze...

HAHAHA !

Kaj si ti delal? Skor sem iz stola padel ko sem to prebral.

Vse kar je treba narest je start tss server in original firmware shift+restore na 4.3.3 .. To je to..

Kaj si ti izvajal pa nevem. Čudno da ti sploh telefon dela. Aja sej ti ne. No service Very Happy Very Happy

Haha no service je pa zaradi tvoje gevey... Very Happy
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #66   Objavljeno 30.08.2011 17:41:20
mirko_car je napisal/a:
gpc17 je napisal/a:
mirko_car je napisal/a:

Na ta računalnik sem prvič priklopil iphona 4.3.5, in ni imel nobenih shsjev... zdej pa se kregite koker hočete...

Seveda ni imel... tako kot iFaith izdeluje shsh blobse Laughing Laughing Laughing

PA DAJ SI DOPOVEDAT NO!!!!
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #67   Objavljeno 30.08.2011 17:43:29
Kva ni imel shshjeu če jih imaš od 4.2.1 - 4.3.5.. iFaith ti pa lahko shrani samo za to ko si imel na telefonu serpavi 4.3.5...
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #68   Objavljeno 30.08.2011 17:44:20

Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #69   Objavljeno 30.08.2011 17:46:05
gpc17 je napisal/a:
Kva ni imel shshjeu če jih imaš od 4.2.1 - 4.3.5.. iFaith ti pa lahko shrani samo za to ko si imel na telefonu serpavi 4.3.5...

Pa če vam govorim da daš najprej navaden firmware in potem jih iFaith pobere... čeprav telefon ne užge... prisežem da nikoli nisem imel 4.3.3 gor...
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #70   Objavljeno 30.08.2011 17:47:19
ja pa si imel... Ali pa kdo drug. iFaith se ukvarja samo in striktno samo z verzijo ki je nameščena. Če imaš 4.3.3 lahko dumpa le te itd... Da ne govorim o tem, da imaš še beta shsh blobse... te je tudi ziher "ifaith pobral" a? Very Happy

Ne smeši se več no Smile
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #71   Objavljeno 30.08.2011 17:54:57
Saj ti verjamem da nisi imel gor 4.3.3... Saj ni potrebno. Ko daš enkrat save shsh v cydiji ti itak automatsko shranjuje za naslednje firmware.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #72   Objavljeno 30.08.2011 17:56:49
mirko_car je napisal/a:
gpc17 je napisal/a:

Pa če vam govorim da daš najprej navaden firmware in potem jih iFaith pobere... čeprav telefon ne užge... prisežem da nikoli nisem imel 4.3.3 gor...

To kar ti v Cydii napise, so SHSH shranjeni na Saurikovem strezniku in ne pri tebi... In to lahko pogledas VEDNO... brez da bi sploh karkoli prikljucil na racunalnik.... Ampak ocitno smo vsi ostali bebci, ti si pa Einstein ... Ocitno bo res moral se kdo napisati, da nimas pojma... pa se ne bos verjel Smile ...

Pa lahko recem, da tudi jaz nimam pojma ... ker ga res nimam.. ker tega nisem sam probal... TO pa si nekaj čaral in imel gromozansko srečo, da ti iPhone sploh še deluje Smile ... Zaradi takih mahinacij se verjetno potem pojavijo resne napake, ki niso vec resljive drugace, kot da se naredi fizicen poseg v drobvje in po potrebi zamenja kaksno komponento... ali pa imas potem lep a drag obtezilnik za papir Smile ...

Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #73   Objavljeno 30.08.2011 17:58:26
gpc17 je napisal/a:
Saj ti verjamem da nisi imel gor 4.3.3... Saj ni potrebno. Ko daš enkrat save shsh v cydiji ti itak automatsko shranjuje za naslednje firmware.

In točno to je nardil... najbrž kr pri 4.2.1... Smile
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #74   Objavljeno 30.08.2011 18:47:15
Ja tudi jaz tako mislim. Ali pa prejšni lastnik.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #75   Objavljeno 31.08.2011 06:15:55
sem mislil da sem edini ki mu "dogaja" na tem forumu, pa vidim da temu ni tako... "mirko_car" welcome to the club Cool
Jabuček

Jabuček

Kraj: koper
Moški

Prispevek: #76   Objavljeno 31.08.2011 18:43:18
joj ko ste vsi pametni! vsak ima svoje razmisljanje. meni se zdi navigacija 80€ preveč in dobre stvari stanejo!- 80% zastonj malo jutri vse aplikacije so samo demo vse moraš kupit enih 20% je zadtonj in zakaj bi dajal denar če imam zastonj ni logike. zelo sem zadovoljen z iphonom in nikoli ga nebi menjal za noben drugi telefon
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #77   Objavljeno 31.08.2011 18:54:10
Zakaj pa plačuješ za kruh, elektriko, vodo, čevlje, oblačila... in nenazadnje tudi za tehniko (tvojega iPhona)? Po tvoji logiki (ki nima logike), bi moral tudi vse to krasti... zakaj bi pa plačeval, če imaš lahko zastonj? Ker nimaš jajc? Mentaliteta določenih ljudi je res malo čudna...
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #78   Objavljeno 31.08.2011 18:56:55
skennerr je napisal/a:
joj ko ste vsi pametni! vsak ima svoje razmisljanje. meni se zdi navigacija 80€ preveč in dobre stvari stanejo!- 80% zastonj malo jutri vse aplikacije so samo demo vse moraš kupit enih 20% je zadtonj in zakaj bi dajal denar če imam zastonj ni logike. zelo sem zadovoljen z iphonom in nikoli ga nebi menjal za noben drugi telefon

če ti je predrago 80€ počakaj na znižanje... Very Happy

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #79   Objavljeno 31.08.2011 22:14:33
skennerr je napisal/a:

ravijalci vložijo ogromno truda v to, da ti lahko potem na svojem telefonu uporabljaš aplikacij ki jih, in se mi zdi čisto normalno, da so poplačani za svoj trud. Kako bi se ti počutil če ti ne bi plačali za to kar delaš(če že sploh hodiš v službo, po tvoji slovnici sklepam da ne)? Confused
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #80   Objavljeno 31.08.2011 22:36:58
skennerr je napisal/a:

Hmmm... nekomu se zdi tudi 500€ prevec za telefon... pa bi bil ti vesel, ce bi ti nekdo tvoj iPhone ukradel? Rolling Eyes Embarassed

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani