| Steve začasno zapušča Apple? | |||||||||||
Steve Jobs je videti zares šokantno. Bolezen kot kaže vse bolj napreduje ...
|
|||||||||||
Pravijo, da so slike fake... Neznam ITA, baje se gre o tem
http://www.repubblica.it/tecnologia/2011/08/27/news/jobs_giallo_foto-20939138/?rss |
|||||||||||
Ta slika je fake...
![]() |
|||||||||||
Ubistvu on sploh nima tolk ''casha'' ampak je večina njegovega premoženja v delnicah. Če bi bil pa požrešen in hotel obogatet pa verjetno nebi delal za 1 dollar... http://www.syracuse.com/news/index.ssf/2011/01/apple_ceo_steve_jobs_salary_in.html |
|||||||||||
Ja najbrž so res fake...
|
|||||||||||
želim si da so fake
|
|||||||||||
+1 _________________ |
|||||||||||
fake 100%
|
|||||||||||
Jaz bi pa malo drugače obrnil vse tole.
Za bolezen ki jo ima, še dobro zgleda. Predvsem po toliko časa, kolikor se že bori z njo. Rak na slinavki je takorekoč neozdravljiv in izjemno hiter. Moj najboljši kolega (star 45 let), je zbolel za enako boleznijo. Zvedel je marca letos, trenutno pa zgleda že slabše ko Steve na teh slikah. Da ne govorim o fizični in psihični izčrpanosti in ostalih problemih, ki pridejo v kompletu... Zato so dejanja, ki jih SJ počne samo hvale vredna. Pametovanje v tej niti pa že včasih postaja nehigienično. |
|||||||||||
|
|||||||||||
Debilen nateg...Ko jih bo Steve tožu, bo pa največji prasec...
|
|||||||||||
bolniki... _________________ |
|||||||||||
Pacjenti
|
|||||||||||
se ne bi čudil če bi tale novinar, ki je spisal ta članek to prebral na jabuk.si
|
|||||||||||
lol 24ur. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||||||||
+1 LOL ne ves keri so bolj kokodajsli, tmz al 24ur |
|||||||||||
no potem pa sem dobro uganil, da so photoshopirane, oz. predelane v kakšnem drugem podobnem programu.
_________________ ogoljufan, vendar končno z dolgo zasluženim Iphonom 4. |
|||||||||||
deal extreme ma črni humor |
|||||||||||
|
|||||||||||
|
|||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |