| agerg je napisal/a: |
|
A ta cena je za uradna? |
Nope.dmg
| Cenejši iphone | |||||||
Nope.dmg _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||||
No, ce bo cenejsi..ob izidu okoli 400eur, si ga kupim pa tudi jaz.. Ceprav me zdajsnji i9000 cist zadovolji..
|
|||||||
glede na to da je trenutni 'cheap' iPhone, torej 3GS 8GB 539€, naslednja generacija cheap iPhona, torej predvidevam da štirice v 8GB verziji, ne bo verjetno kaj manj... sprijaznite se že da cheap iPhona ne bo! |
|||||||
No, govorim recimo o prodaji na bolhi.. Ampak najbrz taisti na bolhi se dolgo casa ne bo.. Nikoli ne kupim telefona v prosti prodaji...
|
|||||||
ja, verjetno jih na bolhi še dolgo ne bo.
|
|||||||
sedaj so kar vsi začeli pisati o teh cenejših iPhonih... še računalniške novice, različni forumi, ipd.
_________________ ogoljufan, vendar končno z dolgo zasluženim Iphonom 4. |
|||||||
Zato ker se bliža predstavitev novega iphona. Saj je bilo lani enko ( ko se je bilžala predstavitev iphona 4).
|
|||||||
vsako leto isto, nije žvaka za seljaka.
|
|||||||
ja hvalabogu... kaj bi bilo če bi vsak imel iPhona v žepu... anarhija med imetniki mobilnih naprav... _________________ ogoljufan, vendar končno z dolgo zasluženim Iphonom 4. |
|||||||
kako prideš do tega? jaz tega nimam pod general.... |
|||||||
iOS5..
|
|||||||
aja...ok hvala
|
|||||||
se strinjam !!!! |
|||||||
s kom se strinjaš? z možakarjem ki govori da bi mel pestro ponudbo 2h različnih iphonov pa sploh ne ve da se 2 različna iphona prodajata že od skos?
http://store.apple.com/us/product/MC555?mco=MjU1NTYxNzA |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |