Jabuk
iPhone in Twingo
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 24.04.2008 13:15:06
iPhone in Twingo
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
V novem Twingotu imam vgrajen bluetooth. Ko se poveže z mojim iPhone-om sta povezana nekaj minut, potem pa se povezava prekine. Potem spet mini nekaj minut in se ponovno povežeta... In potem se čez nekaj minut povezava spet prekine in tako naprej...

Zanima me, če so kakšne posebne nastavitve za Bluetooth na iPhone-u oz. če obstaja kakšna aplikacija, ki bi ponujala dodatne nastavitve. Interval med izključitvijo in ponovno povezavo je namreč isti in imam občutek, da bi se dalo to kje nastaviti...

Hvala za pomoč!

Pozdrav,

Klemen
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 24.04.2008 13:35:48
Si ju sparil na začetku in ti piše tam kateri device je ?

lp
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 24.04.2008 15:58:26
Ja, sem ju sparil in tudi piše kateri device je. Tudi klicat se da, ampak se čez nekaj časa povezava prekine...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 24.04.2008 17:17:44
Tudi pri meni nekaj jebe, pri BMW seriji 1.
Isto dela normalno potem naslednjič pridem, se moram spet neki igrat da sploh poveže, čudno.

Sem pa presenečen, ker mi vse stike ko jih mam notr skopira tja in imam vse prek imen, kar z kakšno Nokio ni bilo možno.

BWO Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Celje
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 24.04.2008 22:55:49
kolegu pri audiju spari in vse deuje odicno.
Jabuček

Jabuček

Kraj: Murska Sobota
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 25.04.2008 13:13:26
Re: iPhone in Twingo
Troopej je napisal/a:
V novem Twingotu imam vgrajen bluetooth. Ko se poveže z mojim iPhone-om sta povezana nekaj minut, potem pa se povezava prekine. Potem spet mini nekaj minut in se ponovno povežeta... In potem se čez nekaj minut povezava spet prekine in tako naprej...

Zanima me, če so kakšne posebne nastavitve za Bluetooth na iPhone-u oz. če obstaja kakšna aplikacija, ki bi ponujala dodatne nastavitve. Interval med izključitvijo in ponovno povezavo je namreč isti in imam občutek, da bi se dalo to kje nastaviti...

Hvala za pomoč!

Pozdrav,

Klemen

Se mi je dogajalo podobno na avtoradiju Blaupunkt. Sem potem izbrisal vse znane naprave iz instalacije in ga na novo povezal in takoj zatem naredil en telefonski klic iz telefona (slišalo se je preko instalacije) za tem ni bilo več nobenih težav.

lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Domžale
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 25.04.2008 15:46:31
Pri bratovem BMWju (serija 3, 2007) je potrebno na iPhonu izklopiti WiFi, in se potem normalno poveže.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 28.04.2008 11:05:19
Najlepša hvala za pomoč... Bom izklopil Wi-Fi in sporočim, kako bo Wink
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 10.07.2008 15:42:08
bom kar tule vprašal:

naslednji teden dobim twinga in me zanima kako vklopim ipoda/iphone nanj (za poslušanje glasbe). pri zastopniku niso vedeli kaj dosti, na netu pa tudi ne uspem izbrskat ničesar konkretnega.
kolikor sem videl ima avto v sopotnikovem predalu aux-in ter še nek priključek (za katerega ne vem kaj bi bil Razz). v katalogu pa je slika modela, ki ima ipod priklopljen preko spodnjega priključka na ipodu, ne vidi se pa kam točno je vklopljen.

če ima kdo (predvsem ciljam nate, Troopej Smile) kakšne konkretne podatke bi bil hvaležen.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 10.07.2008 16:46:45
jamiroq je napisal/a:
bom kar tule vprašal:

naslednji teden dobim twinga in me zanima kako vklopim ipoda/iphone nanj (za poslušanje glasbe). pri zastopniku niso vedeli kaj dosti, na netu pa tudi ne uspem izbrskat ničesar konkretnega.
kolikor sem videl ima avto v sopotnikovem predalu aux-in ter še nek priključek (za katerega ne vem kaj bi bil Razz). v katalogu pa je slika modela, ki ima ipod priklopljen preko spodnjega priključka na ipodu, ne vidi se pa kam točno je vklopljen.

če ima kdo (predvsem ciljam nate, Troopej Smile) kakšne konkretne podatke bi bil hvaležen.

Res je, nikjer se ne najde nič informacij o zadevi. Sem tudi sam iskal preden sem dobil avto. No, jaz imam in sem zadevo tudi testiral v Cliu (ugibam da uporablja enak radio z iPod, USB ter line in vhodi).

Moram reči da zadeva ni tako dobra kot se sliši na prvi pogled (posluh). Zraven dobiš tudi kabel za priklop iPoda vendar se mi nov Classic preko tega priključka ni hotel polniti med vožnjo (prejšnje verzije naj bi se polnile). Prav tako je omejitev sam radio v Renaultu saj ne prikazuje naslovov komada (ali cdja, ali izvajalca). Vse skupaj izgleda kot da bi imel priklopljen CD changer s toliko CDji kot je direktorijev ali playlist. Med temi cdji (playlistami ali direktoriji) in komadi lahko tudi prestavljaš. Potrebno je vedeti tudi, da se preskakovati na posamezen cd (direktorij, playlisto) ne da, če hočeš torej priti na CD št. 25 moraš klikati po gumbu (pa še na displayu ne vidiš natančno na katerem cdju se trenutno nahajaš). Skratka navigacija je sila nepraktična.

Sam imam sem ugotovil, da je še najboljše priključiti USB ključek. Imam gor enih 50 CDjev in je dovolj preko glave. Ne morem si predstavljati več CDjev (saj bi moral klikati kot pri norcih). Ta rešitev je dobra tudi ker ključek ni potrebno odklapljati ali polniti ampak samo pustim v avtu in se ne obremenjujem.

Upam da pomaga.

LP
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 10.07.2008 17:18:04
> Upam da pomaga.

Zelo, hvala!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani