Se strinjam in prosim da več ne objavljate wifi slik.
| SpeedTest | |||||
Se strinjam in prosim da več ne objavljate wifi slik.
|
|||||
Me zanima vaše mnenje kak download/upload je "zadosten" za eno normalno netanje...sam sem malo testiral tale nas mobitel (iPhone) in simobil (iPad) pa moram rečt da sem kar razočaran. Razen večjih mest smo še v kameni dobi. Rezultati nad 2Mbps pa so že čudež.
|
|||||
Najs
![]() |
|||||
lepa
_________________ |
|||||
|
|||||
_________________ |
|||||
Tema je namenjena speedtestu preko 3G omrežja ne pa preko wifi.
|
|||||
Predvcerajsnjim meril pa da objavim se tukaj... enkrat je bilo merjeno direktno v iPhone-u brez WiFi povezave z vstavljeno narocnisko SIM kartico na kateri imam paket iZame ... Drugic sem uporabil mobilni router Huawei E585, v katerem sem imel prav tako vstavljeno Si.mobilovo SIM kartico, vendar je ta le podatkovna ...
Uporabljen MiFi router:
Rezultati so sledeci... Direktno na iPhone-u:
iPhone povezan preko WiFi na mobilni router: ![]() |
|||||
kaj to pomeni, da ima router veliko boljši sprejem, ali da je kartica samo za podatkovni prenos boljša/hitrejša ali kakorkoli bi naj to poimenoval?
|
|||||
da ima router veliko boljši sprejem
ali pač naklučje. |
|||||
tudi sam mislim da je to, ampak mogoče vseeno obstaja mala možnost, da ima kartica ki je samo za podatkovni prenos tudi vlogo pri tem...
|
|||||
Sem probal v routerju obe kartici... pa ni bilo neke velike razlike ... Lokacija: okolica Kranja (Planina) Povezan preko MiFi z narocnisko SIM kartico (iZame):
Povezan preko MiFi z narocnisko "DATA only" SIM kartico:
Ni mi jasno, kako je lahko tako velika razlika. Edino, ce se iPhone ne zna povezovati v UMTS900, MiFi pa je povezan preko tega in je mogoce prepustnost visja... |
|||||
Nakljucje ni... ker sem ze veckrat probal... pa se kdaj bom |
|||||
čito možno da je to ja |
|||||
Ceprav naj bi tudi iPhone deloval v UMTS900 ...
![]() |
|||||
Zna se povezovat ker imam js doma samo tušmobil 900 in ga lepo najde če dam tušmobilov sim kartico notri. Rabil bi jailbreak da vidiš na kaj se poveže. Mogoče gre raje na umts 2100 kot na umts 900.
|
|||||
Na katerega se bo povezal je odvisno od pokrivanja bazne z določeno frekvenco. Hipototetično če bi imel v dobrih radijskih pogojih obe frekvenci bi šel na tisto z boljšim sprejemom.
_________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
Testiral sem na isti lokaciji in ob skoraj istem casu... pac minutko ali dve razlike... stal sem pa na istem mestu doma, pred hiso |
|||||
Dejstvo je da ima 900 veliko večji doseg kot 1800, širina frekvenčnega pasu je pa druga zgodba
_________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |