Spreminja se tudi omrezje... in lahko da je bilo takrat, ko si uproabljal 1.0.2 in 1.1.2 bilo kaj drugace nastavljeno...
Jaz zaenkrat s tem nimam problemov (tok tok po glavi
Nazadnje urejal/a Jest Čet 24. Apr 2008 10:59; skupaj popravljeno 1 krat
| Občasna izguba signala - Mobitel | |||
Izgleda res krozijo okoli iPhoni, ki imajo s tem probleme... in izgleda ni kaj dosti vazna verzija FW...
Spreminja se tudi omrezje... in lahko da je bilo takrat, ko si uproabljal 1.0.2 in 1.1.2 bilo kaj drugace nastavljeno... Jaz zaenkrat s tem nimam problemov (tok tok po glavi Nazadnje urejal/a Jest Čet 24. Apr 2008 10:59; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
meni se tudi dogaja da mi obcasno izgubi omrezje.
version : 1.1.4 modem firmware: 04.04.04_G |
|||
meni tudi dostikrat menja operaterja naprimer mam TUŠ nonstop pa mi kr naenkrat menja na mobitel... pa naprimer če ležim v pojsli sploh ni signala
Hvala |
|||
Da občasno izgubim signal se mi dogaja le ko je polnost baterije 10 %. A ste mogoče kaj spremljali kdaj se vam to dogaja?
|
|||
Jst pa res nikol nism imel problema z izgubo signala ..
Ne morm verjet, da vam tok nagaja iPhone :shock: |
|||
kaj pa je možno da zgublam signal ekr mam tušmobil ? ker ko naprimer zgubim signal se mi avtomatsko poveže ne mobitel pa mam signal na polno... upam dani kaj z telefonom narobe
|
|||
ma meni se zgubi signal na simobilu
|
|||
Sj tuš gostuje pri Mobitelu. Drugače pa pokritost fantje/dekleta
|
|||
Ja jas sem v centru maribora in mislim da tu nima veze pokritost
|
|||
Pokritost je tu irelevantna.
Pogovor tece normalno, naenkrat izguba signala, prekinitev linije, cez nekaj casa signal pride nazaj - polni signal. |
|||
aja tega pa pri meni ni...
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |