Vaš lokalni IP naslov je 86.61.1.87
tam pa pokaže 192.168.2.10
edit: če pa vpišem IP 192.168.2.10 pa piše "Network error: Connection refused"
| NES, gpSPhone and psx4all | |||||
Vaš lokalni IP naslov je 86.61.1.87
tam pa pokaže 192.168.2.10 edit: če pa vpišem IP 192.168.2.10 pa piše "Network error: Connection refused" |
|||||
Potem je izgleda lokalni IP OK... Poskusi se sneti Putty (http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/download.html), ga zazeni in vpisi takole:
Host Name: 192.168.2.2 Port: 22 Connection Type: SSH in nato OPEN Ko se odpre eno okno, potrdis z OK... in nato v crnem oknu vpises user root in geslo alpine ... Ce se to poveze, potem je s nekaj narobe z WinSCPjem ... Seveda se moras z iPhonom najprej povezati v WiFi omrezje (zgoraj mora biti poleg imena operaterja tak znakec, kot na spodnji sliki ... in ne sme biti "E" ... ![]() |
|||||
odprem putty.exe in vpišem kar si rekel, ampak se mi odpre črno okno, je na tem mal, pol pa
Network error: no route to host wtf. wifi je povezano, telefon je priključen v usb, kaj je narobe no :S |
|||||
Potem imas en problem na racunalniku, ki ga pa takole na pamet ne bomo resili Daj zadevo komu, ki se malo spozna na racunalnike, v pregled... |
|||||
Sicer se mi zdi, da sem ze vprasal... Mas kaksen firewall aktiven... (ZoneAlarm ali kaj podobnega)...
Kateri router imas? Ce imas voljo lahko se tukaj malo preklikas |
|||||
router je od belkina drugač
|
|||||
sem že porihtala. sem šla na drug računalnik pa je lepo delalo. zgleda IP res neki ne štima.. ma nevem. zdej dela vse ^^
|
|||||
sledil sem vašim navodilom vendar se mi ni uspelo povezati z WinSCP alu PuTTy-jem...odpre se session okno vendar samo stoji...ne prikaže mi nobene napake ali kaj podobnega....drgač mam 1.1.3
|
|||||
Pa imas instaliran BSD Subsystem in OpenSSH? |
|||||
ja imam...ampak pri bsd subsystemu mi piše Reinstall ne pa Uninstall kot pri ostalih programih (v Installer-ju)
danes sm hotel ugasnt pa pržgat mobitel da se restarta in zdej ga ne morm pržgat..sej ne pravm da je to zaradi biločesar u zvezi s temi emulatorji pa vsem iz te teme...sam kaj novega bom lahko poskušal po popravilu... |
|||||
BSD subsystem se ne da deinstalriati... edino, ce restoras... nevem pa, zakaj bi ga sploh zelel deinstalirat... To je osnova za cel kup programov, da jih lahko sploh namestis ...
|
|||||
uspel sm dat GBA igro na iPhone in se mi pojavi v gbSphone ampak mi piše neki...sorry, but ipSP requiras Gamebo Adva... (ni točno razločno ker so črke zmešane)
v kakšni obliki morajo biti datoteke?? .gba .iso?? |
|||||
kak pa to naštimaš na verziji 1.1.4 lahki kdo pomaga
|
|||||
za psp emulator me zanima
|
|||||
nikjer nenajdem maper roms kaj naj storim pomoč prosim
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |