Jabuk
POMOČ - EPL in polna zaščita!
Jabček

Jabček

Kraj: Postojna
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 14.08.2011 12:23:38
POMOČ - EPL in polna zaščita!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni vsi ljubitelji "jabuk"!!!

Imam eno vprašanje oziroma me zanima če se je že kdo srečal s podobnim problemom kot jaz in kako se je vse skupaj na koncu rešilo.

Sem ponosni lastnik že drugega MBP-ja ... drugi mi je lepo služil do par dni nazaj ko je na preživljanju dopusta na morju ob udaru strele očitno prišlo do poškodbe le tega. Računalnik sem imel priključen na mrežo preko kabla in po vseh znakih (ker je šla v nič tudi televizija) ne bo drugega kot pa to.

In sedaj kako naprej? Računalni sem kupil leta 2009 in ob nakupu preko podjetja EPL plačal tudi polno zaščito za obdobje 3. let. V pogojih te zaščite piše, da mi EPL ob udaru strele nudi nov nadomestni izdelek ali celo boljši izdelek ob doplačilu!!!

Super in fajn in upam da bo tako. Me pa pred prvim kontaktom z podjetjem EPL sedaj zanima če je kdo od vas že imel podoben primer in če je kdo uveljavljal to polno zaščito in kako so zadevo rešili v njegovem primeru???

Toliko za enkrat in hvala lepa.

LP, J.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 14.08.2011 14:01:06
Bratu je letos spomladi Podobno crknil monitor na MBP 17" i7. Sem ga nesel na EPL. Po 2 tednih so me poklicali in sem ga šel iskat.
Brez velikih komentarjev, profesionalno in MBP dela ko urca. Takše so moje izkušnje pa imamo Apple izdelke pri hiši že kar nekaj let.
Jabček

Jabček

Kraj: Postojna
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 14.08.2011 15:26:17
Lepo se sliši ... mene sam skrbi ker baje da se zna zapletati pri direktnem in indirektnem udaru strele??? Pozna kdo???
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani