še en kolesarski namig: po lj se vozim z vanmoof 3.
lpp
| Dizajnerski izdelki | |||||
še en kolesarski namig: po lj se vozim z vanmoof 3.
lpp |
|||||
Vanmoof 3 je kolo s katerim se z veseljem odpeljem do centra st. lj in nazaj proti domu. dizajn in kvaliteta. Kot Apple in B&O ...
|
|||||
vsaka cast
_________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||
mi je všeč dizajn kolesa
|
|||||
Bodite pozorni na led lučke v cevi. Se same polnejo na soncu. Upam, da administratorji ne bodo brisali tega ker to bolj paše na bicikel.com. Sam kaj ko tam noben ne šteka tega Vanmoof 3 kolesa. To kolo je res za na Jabuk.si
Lpp |
|||||
poglej si še vanmoof 5, sploh si poglejte spletno stran Vanmoof.
|
|||||
a to se da pri nas dobit?cena?
_________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||
|
|||||
jaz ti prodam mojega! samo trikrat do centra st. lj. kot popolnoma nov. nikoli naslonjen na zid itd, brez praskice... star 1 mesec. ma nov, kaj ti naj rečem ...
|
|||||
moraš gledati pravi model. 600€ je preveč. dobi se ga ceneje. malo ceneje
|
|||||
js sem z vasi doma,..ves kako bi me gledali ce se s/z taksnim kolesom pripeljem,..
Nazadnje urejal/a jabi22 Sob 13. Avg 2011 23:39; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||
če se pripelješ S takšnim kolesom bi te lepo gledali naravnost v kolo.
|
|||||
Se raje vozim z svojo specialko pa po LJ ampak kje v naravi je veliko bolj zdravo. vanmoof je pa kot bicikel, ki ga je imel moj fotr pred 50 imi leti samo da ni imel led diod ampak dinamo. he he. Nobenega designa čiste štange nič drugega.
Za Design si poglejte tole..pa se čudite. http://www.pinarello.com/dogma/ pa Lep kolesarski pozdrav. |
|||||
Dizajnersko in predvsem zelo drago kolo je Waldmeister... narejen iz lesa s ceno okoli 13.000 €
S tem te pa res verjetno vsakdo opazi... se celo pazit je treba, da te ne skipajo dol z njega in ti ga ne spizdijo pred tvojimi ocmi
Vanmoof prite temu izgleda kot cisto navaden bicikel
Malo smo zasli s teme |
|||||
sam tale ravna štanga na vanmoofu je pa čist mimo, vsaj men ni lepo tole
_________________ Lp Simon |
|||||
ne, je pa dizajner.. men je waldmeister bolj všeč Sej B&O napram slovenskim ročno izdelanim TRM-Audio Class-A lampaškim ampom tut izpade drugače, čeprav je cena zlo skup... ampak če rečeš "mam trampuša" al pa "mam b&o" js se po LJ vozim z BMXom iz 90ih. sm dal 30e za čist razsutga rogeca, sam zaradi tega ker hočem ROG BMXa. Brand po eni strani... ga iščem že nekaj časa, takega, dobro ohranjenga. drugače je pa Apple daleč najbolj "designer" v vsem kar si lastim (Razen zvočne hehe)... Za audio užitke uporabljam JVC JA S22 nekje iz 70ih in Namco NSR-200 zvočnike iz 80ih. THD JVC-a je 0.5% pri 40W outputa kar je več kot odlično, zvočniki pa sinus replicirajo brez očitnega aliasinga. vse skup furam iz Apogee Duet-a.. ki je moja druga najbolj dizajner stvar poleg appla. No, mogoče je še kitarski ojačevalec "dizajner"... Mesa/Boogie v beli alcantri z tweed grillom. edit: ops, pozabu še.. niso lih "dizajner" so pa kao "pro audio" - vse slušalke ki si jih lastim so AKG. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Jaz se tudi od danes vozim z Vanmoof no.5.
Navdušen tudi nad zefran.com |
|||||
zakon. jst se vozm z busom, mercedesom
|
|||||
Zakon... hodim peš... pa noben nima tako lepo izrazitega platfusa.. Dizajnerji.. MY ASS
|
|||||
jaz sem navdušen nad zefran.com stranjo |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |