Sem zbrisal G+ Acc, hvala, ne potrebujem novega facebooka.
| Google Plus | |||||
Sem zbrisal G+ Acc, hvala, ne potrebujem novega facebooka.
|
|||||
scoop hvala, sem očitil spam mail, socialne neslage.
|
|||||
Ce se hocte res znebit svinjarije se en link http://www.sync-blog.com/sync/2010/11/how-to-delete-your-facebook-account.html
|
|||||
Mislim da ce uporabljas ENO socialno stran, recimo facebook, v mejah normale in z zdravim razumom,... Da to ni nic narobe,... RES pa ne vidim smisla, da bi bil prijavljen na facebook, Google+, MSN, twitter, MySpace in Netlog, ter na vsaki strani bil prijatelj z istimi osebami ?!?!?! Mislim da napadate po nepotrebnem te strani,... Meni se ne dopade samo to, ker vse strnai ponujajo enako stvar in ne vidim potrebe, da bi bil na vsaki strani,...
|
|||||
twitter je čisto druga stvar kor facebook ali google+, sam redno uporabljam samo twitter. Facebook accounta nikoli nisem imel, Google+ pa sem naredil toliko da sem videl kako izgleda.
|
|||||
Pozdravljeni,
mam nekaj vabil za google +, vsi tisti ki ne veste kaj je to, je na podoben način kot facebook, se pravi rabim samo vaš email. Lp |
|||||
Še dobro da tema o tem ne obstaja...
|
|||||
sam res _________________ Lp Simon |
|||||
Vidva, če nimata kaj pametnega napisat v vezi te teme, ne pišita neumih komentarjev.
|
|||||
|
|||||
Ocitno si ti tisti, ki nimas kaj "pametnega" za napisat Sem pridruzil tvoje sporocilo v pravo temo... |
|||||
Napisal sem, da mam vabila in ne vidim tukaj nekaj blesavega napisano in če ta iskalnik ni najdu Google +, ampak vidim da bi moral vpisati Google Plus.....
|
|||||
Na "geekovskem" forumu mislis, da se ne bi pisalo o storitvi, ki je stara vec kot le nekaj dni?
Sploh pa ne potrebujes vec vabil... |
|||||
Zopet nazaj na G+, zdaj mi je všeč ker so igre, vendar zdaj je še bolj podoben FBju.
Nazadnje urejal/a narodno Ned 14. Avg 2011 18:21; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
eni pijejo Laško
eni pa Union pivovarna pa ista... |
|||||
lol
drug recept. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Najbrž, da kmalu tudi lastnik
|
|||||
Ni važno glavno je da je zelen taboljši od rdeče vode.
|
|||||
|
|||||
O shit, program trenutno ni dosegljiv ... hahahha ..
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |