Final Cut PRO X | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Iščem nekoga ki bi mi praktično razložil in prikazal delo z programom FINAL CUT PRO X na mojem domu.Seveda vsekakor ne zastonj.Dobro plačilo. Hvala in lep dan Lahko me kar pokličete 040602673 Dušan |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
_________________ Back To The Jabuk |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Živjo spet jaz Prosil bi vas če mi kdo napiše v kateri format bi bilo najbolje skonvertirati AVCHD videodatoteko z končnico .MTS za obdelavo na final cut pro x.MTS-a namreč ne podpira omenjeni program.Rad bi dobil čimboljšo kvaliteto ko bo zadeva na dvd-ju. hvala vsem |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Kje se ga da dobiti da ga kupim |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Zdravo nekaj me zanima pa vas prosim za info. Kako se v final cut pro x označi CHAPTER-je in kje se da narediti menu za dvd?Ne mislim samo tisti osnovni z klikom na SHARE potem DVD,...itd ampak da ga urediš po svoje.Še vedno velja da proti plačilu pride k meni na dom in mi praktično demonstrira nekaj zadevic v final cut pro x. Hvala in lep dan |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Jaz že dolga leta delam z FCP Pro. Tale verzija X je za resno delo povsem zgrešena. Je nek izboljšek iMovie programa. Skratka, če boš želel resno delati, si instaliraj FCP 6 ali 7, tale X, pa pozabi. Kar pa se tiče Chapterjev: V Menuj-ih poišči "Mark In / Mark Out", tako označiš Chapterje. Sam DVD menu pa narediš v programu "DVD Studio Pro". Če se boš odločil za ta pravi FCP, dobiš v paketu še naslednje programe: - Motion (za izdelavo prijavnih/odjavnih špic, ter vseh vrst gibljivih efektov) - DVD Studio Pro (Za izdelavo menujev DVD) - Compressor (Za pretvarjanje, stiskanje, razširjanje formatov) - Sound track Pro (Za vso delo z audio datotekami) - Live Type (Za izdelavo napisov, črk v gibanju) - Color (Za urejanje barv v videu) Ves paket ti vzame okoli 55Gb. _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
sej mogoče je pa to tvoj problem. old habits die hard. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
če se ne da nativno importat v fcpx, probej uporabit compressor 4 (http://www.apple.com/finalcutpro/compressor/) če ti bo pa uspel importat direkt v fcpx potem pa samo klikni transcode media files, in ti bo konvertiral importane filme v prores. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Verzija X ima pa to prednost, da jo v mesecu dni uporabe lahko povsem obvladaš. Pri "starostni" verziji pa se najde vedno kaj, kar vidiš prvič. Vse skupaj pa je tako in tako odvisno od naših idej pri montaži. Če ideje prerastejo zmogljivosti X verzije, potem je pač nujno preiti na "našo" stran. Dokler pa X izvede vse kar se od njega zahteva, pa je super program za majhno ceno. _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Zdravo Najprej res iskrena hvala za izčrpne informacije.Samo eno me še zanima. Kje se ga da kupiti,mislim na FCP 6ali7.Bi takoj kupil. racka11 Lepo bi te prosil za kakšen vaš email ali tel. ker bi vas nujno rabil za nekaj malenkosti.Lahko mi pošljete tudi pod ZS ali pa še raje na moj mail dmart66@gmail.com. Hvala in lep dan vam želim,Dušan |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
APsolutno se strinjam in prav dobrodošlo bi bilo za vse uporabnike ki se količkaj matrajo z FCP.Lep pozdravček in ostajamo na vezi kljub temu da sem na dopustu.Zato pa so iPhončki!!!! Hvala in lep dan |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
_________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() _________________ Back To The Jabuk |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Nekaj bolj konkretnega za delanje Final cut pro x pa nebi kupoval iz interneta mi pa ne deluje. _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |