Dodaj še par 10 eur in kupi Logitech Z4. So že malo starejši zvočniki ampak zelo dobri. Si jih sam lastim in jih ne morem prehvalit.
| 2.1 zvočniki | |||||
Dodaj še par 10 eur in kupi Logitech Z4. So že malo starejši zvočniki ampak zelo dobri. Si jih sam lastim in jih ne morem prehvalit.
|
|||||
Tole bi blo kr uredu, ampak se jih nikjer več ne dobi _________________ MacBook Pro 15" |
|||||
..kje se splača nabavt solidne zvočnike po kulturni ceni do 100eur? aja pa to sprašujem za mamo ne zame
|
|||||
Za začetek rabimo cenovni okvir. Nadaljuj z ali rabiš šminko ali dober zvok (ie bojo ljudje to gledali ali boš ti v miru poslušal). V tretje rabiš to na pisalni mizi ali v dnevni sobi. |
|||||
Eno leto kasneje |
|||||
|
|||||
Zanima me kakšne zvočnike kaj uporabljate za poslušanje glasbe, gledanje filmov itd.. ob računalnikih, in kakšne mi predlagate, ker ravnokar kupujem nekaj prevsem za poslušanje glasbe. Moja želja je da bi bil zvok kakovosten itd...
|
|||||
Altec lansing mx6021
|
|||||
Infinity Reference 61 mk2
audiofil stare sole _________________ A buddhist monk walks into a pizza joint and says, "Make me one with everything" |
|||||
GENIUS SW-HF 5.1 5050
|
|||||
se dobro obnesejo? ker ravno taki me zanimajo. |
|||||
Jap kar fajn so, čeprav ne pričakovati spet ne vem kako hudega zvoka, ker za ta denar je to to. Malo je nadležno, če preveč bas nažigaš in potem tista plastična ploščica spredaj vibrira, morda so zdaj na 6000 malo izboljšali.
|
|||||
http://eu.jbl.com/jbl-on-beat-eu/jbl-on-beat-black.html tole mam že 1,5 leta so fajn ker so za iPhone in iPad tistih 15W čist uredu za v moji sobi pa kdaj na morju sam se mi zdi da jih ne dobi več
|
|||||
Mam doma ceu komplet tega če rabiš ti dam za solidno ceno edin kablov nimam to morš nek zbrskat drgač pa delujejo pa mal so bli rabljeni ker sem se takoj preselil v manjše stanovanje kjer niso prišli več v poštev. |
|||||
Doma KRK RP 5, studio KRK RP 8
|
|||||
M-AUDIO BX-8a + kartica M-AUDIO Firewire 410
Na kakšno ceno pa ciljaš, ker je kakovost zvoka relativna |
|||||
Eh lepo te prosim. Saj vidiš, da cilja na najcenejši približek (oblikovno) zvočniku
|
|||||
Pol pa pomoje to http://www.logitech.com/en-us/product/speaker-system-Z906?crid=47
|
|||||
imam mbp 2012 in kupujem računalniške zvočnike 2.1 sistem. zanima me kaj predlagate? nek srednji cenovni razred
hvala za pomoč |
|||||
Jaz imam Harman Kardon Soundsticks III 2.1 in so odlicni, ce pa zelis se nekaj mocnejsega pa Logitech Z623.
LP |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |