MacBook težave | |||||
Processor Name: Intel Core 2 Duo Processor Speed: 2 GHz Sam se ne spoznam dobro na vzdrževanje računalnika, sploh pa ne za maca, zato mislim da je že kar v slabem stanju. Dobro leto nazaj (ko sem ga šele jaz začel uporabljat), je dosegal kar "visoke temperature", pa čeprav sem le brskal po internetu, kakšen film, itd. Kmalu se je pojavilo brenčanje(mislim da ventilatorja), ki se je s časom stopnjevalo. Sedaj je to brenčanje že ne znosno, včasih se mi zdi da se ventilator že kar vstavi in potem na vsake 5 sekund malo na silo za brenči (kot bi se hotel ponovno zagnati). Ima tudi zelo malo trdega diska, nekaj več kot 60gb. Tako da je use skupaj že kr malo hecno. Nevem ali se mi ga splača dat na servis in use to urediti. vendar glede na to, da ga za kaj drugega razen worda, web brskalnika, glasbe ter filmov ne uporabljam bi bila neumnost kupiti novega!? Tej navedeni problemi pa mislim da so vsi rešljivi? Zanima me tudi glede diska. kakšna je cena novega/večjega oz. kakšna je možnost za zunanji trdi disk (time machine al kaj podobnega) da bi bilo ubistvu enako kot da je vgrajeni. Se opravičujem če so teme bile že navedene in ker sem tak anti-računalničar. Prosim za pomoč Lp Peter |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
še manj, tja okrog 50evrov, ampak pomoem če vzameš 320gb al 160gb, gledena to za kaj ga uporabljaš bo čisto dovolj, sta pa okrog 40-30 evrov, odvisno katerega želiš |
|||||
![]() |
|||||
_________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ |
|||||
![]() |
|||||
![]() |