Pri godaddy imam že registrirano domeno, zadnjič sem pa gledal njihovo ponudbo za hosting in se mi zdi kar ugodna. Ima mogoče kdo izkušnje z njihovim hostingom?

| godaddy.com | |||

Pri godaddy imam že registrirano domeno, zadnjič sem pa gledal njihovo ponudbo za hosting in se mi zdi kar ugodna. Ima mogoče kdo izkušnje z njihovim hostingom? 

| 
	|||

osebno ne, vendar poznam kar neki folka ki ima pri njih hosting in so zadovoljni 

| 
	|||

Najprej povej zakaj boš gostovanje uporabljal, šele nato ti lahko bolj specifično povem/-o ali je primerno ali ne. 

| 
	|||

Za nek simpl portal in za par poštnih predalov, nič kaj preveč resnega. 

| 
	|||

Seveda, potem lahko brez problema naročiš. Če gre za večjo stvar, ti priporočam da pogledaš kakšen VPS (velika prednost je da si konfiguriraš zadevo sam in prilagodiš zadevo po svojem okusu).

Imel sem gostovanje pri GoDaddyu, vendar sem imel 'težave' z odzivnostjo. Kar se tiče ostalih stvari pa same pohvale (podpora, sistem,..) Sedaj gostujem pri ponudniku HostGator, in sem več kot zadovoljen.  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |