Super, redno uporabljam. Na morju je prišla super...
| Mobitel SMS App | |||||
Super, redno uporabljam. Na morju je prišla super...
|
|||||
mikrohard odlično, razen uporabniški vmesnik.
lahko bi odstranil meni File, Edit, Format, View, medtem, ko bi Window in Help poslovenil in dodal kratka navodila, morda tudi pozdravno okno, kjer razložiš, da je za uporabo potrebno ustvariti račun na Moj Telekom in nato račun povezati z Moj Mobitel. V kolikor ni ustvarjen račun Moj mobitel je potrebno predhodno ustvariti račun. Moteče je tudi prijavno okno, ki se ne zapre, če so podatki pravilno vnešeni. Dostop do prikaza porabe in spremembe prijavnih podatkov je pa malenkost skrito. Morda bi lahko poslovenil tudi okno za posodobitev. PS: zgodovina poslanih sporočil bi bila tudi odlična, kot morda zgodovina porabe in primerjave s prejšnjimi meseci |
|||||
Marsikaj bi se dalo narediti... npr. pošiljanje večim prejemnikom hkrati in zgodovina poslanih SMS-ov sta dve funkcionalnosti, ki se jih ne bi branil. Ampak zahtevata določen čas, ki ga trenutno pač nimam (oz. ga bom raje vložil drugam).
Kar se tiče gumbov in navodil, bom pa mogoče naredil v kratkem... |
|||||
vse je cool, ni potrebe da je preveč zapleteno |
|||||
A to deluje za mobiuporabnike tudi? Ravnokar probavam kot mobiuporabnik, vendar prejemnik ne prejme smsa. Sem poslal že 3x, pa nič. Stanje na mobiračunu se mi tudi ne spreminja (gledam sproti na moj.telekom.net).
|
|||||
Če aplikacija ne javlja napake, bi načeloma moralo delovati... sicer pa z mobi kartico nisem sprobaval (ker je nimam).
|
|||||
Pomoje da tole ne bo slo.
|
|||||
Verjetno bo res to, da aplikacija deluje samo za naročnike. Ko sem bil naročnik mi je delovala, zdaj pa ne. No, vsaj preko www planet deluje.
|
|||||
A M:Namiznik (uradna Windows aplikacija) tudi ne deluje za predplačnike? Ker načeloma se uporablja isti API...
|
|||||
Ne morem probat, ker sem na OSX. Tudi nevem, če koga poznam, ki ima Winse :/.
|
|||||
Kako mobitel obračunava SMSje poslane preko aplikacij?
Jih odšteva od kvote v paketu ali jih dodatno zaračunava? Če se ne motim, jih je včasih dodatno zaračunaval. |
|||||
Iz planta se plačajo, iz aplikacije se pa odštevajo od kvote.
|
|||||
Odlicen app! In hvala mat13, ki me je napotil sem
|
|||||
Kje pa se da dobit ta API? Je še na voljo... Ker jaz bi rabil naredit neki podobnega, sam za ipada...
|
|||||
Kontaktiraj mobitel...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |