Namreč na namizju bi rad imel novo (prazno) mapo kamor bi si "zložil" določene aplikacije, da si uredim svoje namizje. Kaj naj naredim? Kako si ustvarim novo mapo?
Hvala za Vaš cenjeni nasvet
| Več applikacij v eni mapi (folderju) | |||||
Par dni nazaj sem si nabavil novi iPhone 4 na Simobilu. Zaenkrat imam samo eno vprašanje (verjetno za vse vas smešno) meni pa ne gre...
Namreč na namizju bi rad imel novo (prazno) mapo kamor bi si "zložil" določene aplikacije, da si uredim svoje namizje. Kaj naj naredim? Kako si ustvarim novo mapo? Hvala za Vaš cenjeni nasvet _________________ Spoznati pravo pot, prave ljudi, storiti prave reči in v sebi in drugih najti le dobre stvari.. |
|||||
novo mapo ustvariš tako da s prstom tako dolgo držiš ikonico da se začne tresti in se pojavi znak -, potem pa aplikacijo povlečeš na drugo aplikacijo in iOS združi v mapo, naprej boš pa sam vedel
|
|||||
HUDO hvala že deluje!!!
10000 hvala _________________ Spoznati pravo pot, prave ljudi, storiti prave reči in v sebi in drugih najti le dobre stvari.. |
|||||
Ali je mozno na Ipad 1 narediti mapo IGRE in vse igre prenesti v njo. Ni mi vsec, da imam tri screene recimo iger in bi rad bolj clean look
|
|||||
Lahko narediš eno mapo za 20 iger/aplikacij.
|
|||||
Kako pa, ce mi lahko pomagas?
|
|||||
Tako, da potegnes eno ikono na drugo... in se ustvari mapa... potem pa samo premikas ostale ikone na to mapo ...
|
|||||
primeš ikono in jo postaviš na drugo ikono. ikono pa primeš tko da neki časa držiš prst na eni od ikon, dokler ne začnejo migetat.
|
|||||
Prirocnik za uproabo v slovenskem jeziku najdes tukaj >> http://www.apcom.si/navodila/iPad_Quick_Guide.pdf
Na strani 28 je to razlozeno ... ![]() |
|||||
|
|||||
Točno to sem rabil
Hvala vsem za pomoč. |
|||||
Da ne odpiram nove teme, bom tolu vprašal.
Naložil sem aplikacijo za gledat video posnetke, ki jih dobim po mailu. Sedaj pa mi ostajajo v playerju, kot da jih je nekam downloadal na Ipada. Kako lahko pogledam kje je to shranjeno (kot recimo raziskovalec pri WIN)? |
|||||
Shranjeno je verjetno v aplikaciji sami. Pobriši pa bo, če te moti.
|
|||||
kako narediti mapo v katero lahko daš več applikacij, takšnjo kot je tista v kateri je ura,kalkulator....?
|
|||||
http://www.youtube.com/watch?v=uowRhdXPEWQ
Lenoba, nauč se uporablat iskanje, pa ne odpiraj novih tem zaradi takih stvari. |
|||||
ok...hvala za link
|
|||||
a si ti vredu? _________________ |
|||||
oprosti kr se nisn nikoli delal tega...saj je v temi v kateri lahko tisti ki se ne spoznamo vprašamo za pomoč kajti temu je namenjen ta del foruma
|
|||||
Aplikacijo drži tak dolgo dokler ne začne migat (kot da bi jo hotel premaknit na drugo mesto), za mapo pa jo premakneš nad drugo aplikacijo in ustvarila se bo nova mapa...
|
|||||
Ja, bi razumel, ampak malo zgoraj je en uporabnik postavil isto vprašanje... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |