| Misko je napisal/a: | ||||
Thx, Darklord... prej na SLju mi ni delalo, na Lionu mi zdaj dela... Respect |
sam da pusha maile
| MAC OSX 10.7 Lion-SERVER | |||||||||
sam da pusha maile _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||||||
|
|||||||||
mogoče pa le nisi, preveri če ti dela net, ali preveri mrežne nastavitve kako imaš nastavljene (če si jih ročno nastavil), ali ti jih dhcp dodeli? lp. _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||||||
|
|||||||||
_________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||||||
Pozdravljeni
Se vam ze kar vnaprej opravicujem, vendar bom kar tukaj vprasal. A mi lahka nekdo od vas na mac os lion server, naredi 802.1x profil config file, sem namrec v studentu in so onemogocili na lionu dodajanje tega z enostavnim plusom. In mi ga poslje na mail matic.wolf@gmail.com Hvala:) |
|||||||||
|
|||||||||
Ne, ne rabim za eduroam, ampak prav za internet v studentu prek kabla. Za avtentikacijo potrebujem 802.1x profil. Ko sm pogooglal zadevo je vecinoma pisalo da je treba za te profile ustvarit konfiguracijsko datoteko, ki se jo nato uvozi v lionu tak, da ce ma kdo lion server in bi lah to naredu bi mi res pomagu. Problem je, da se v Lionu teh profilov ne da vec direktno dodajat ampak jih lahko le uvozis iz datoteke.
|
|||||||||
|
|||||||||
Rešil problem. Potegnil ta program in ustvaril datoteko. hvala:)
|
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |