Ma enga mojga prjatla skrbi da pol k bi update da bi se mu zaklenu al pa da ne bi več delu?!!!
| iPod Touch in Istaller?? | |||||
Ma enga mojga prjatla skrbi da pol k bi update da bi se mu zaklenu al pa da ne bi več delu?!!!
|
|||||
Meni se do sedaj se ni. Pa pri Touchu je baje to nemogoce. To se lahko naredi samo z iPhonom.
|
|||||
Kako bi se pa zaklenu? Na kaj? Na omrezje? Ali na SIM kartico? Touch se ne more zeklenit... v bistvu je zdaj zaklenjen... in ga z jailbreakom odklenes za pisanje |
|||||
Kok sigurn pa je ta jailbreak??Mislim tko a se lahko kej pokvari al pa da pol sploh ni eveč uporaben??A se lahka tko pokvari da ga lahko sam še na servis nesem???
|
|||||
Moj frend men trdi da se software zakleni pri ipod touchu in ga zato noče shekat a JE TO RES??????
|
|||||
Lahko se zahakla. Sam pol pac tiscis home+power gumba nekaj casa (imas vsa navodila na netu) in se preklopi v restore mode, pa ga potem iTunes postima.
EDIT: Ce ti tezi pa naj tezi. Toucha softwarsko unicit ne mores ce imas malo pameti in sposobnosti pobrskati po netu ko gre kaj narobe. Potem pa sama presodita. |
|||||
Ej tenks!!!Ga bom že prepriču!!!
Hvala!! |
|||||
Kako torej instaliram installer na ipod touch?
|
|||||
|
|||||
A dam jailbreak?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |