Sem lastni iphona 4,kupljenega v Italiji.
Naložen mam 4.3.1 v italianskem jeziku z
izbrano srbsko-latinsko tipkovnico.
Problem je v tem,da mi šumniki ne delajo.
A mi lahko kdo pomaga?
Hvala
| iPhone tipkovnica na 4.2.1 s šumniki in umlauti (ü, ä, ö) | |||||
Sem lastni iphona 4,kupljenega v Italiji.
Naložen mam 4.3.1 v italianskem jeziku z izbrano srbsko-latinsko tipkovnico. Problem je v tem,da mi šumniki ne delajo. A mi lahko kdo pomaga? Hvala |
|||||
Pa si poizkusil da drzis dalj casa crko c, s, z? Ker sele v tem primeru se tipokazejo sumniki. Drgace pa namesti zadnji os. |
|||||
Najlepse deluje, ce imas izbrano U$ tipkovnico....
Pa ves, kako se sploh vnasajo sumniki? Oz. Kaj tocno to pomeni, da ti ne delajo...? |
|||||
Kolikor se spominjam na US na 4.3 ne delajo šumniki. Na 5.0 pa spet delajo. (Ali je bilo tako na 4.2 in so že na 4.3 začeli?) |
|||||
To je bilo samo pri eni od 4.2.x verzij... ce se prav spomnim na 4.2.1 ...
|
|||||
|
|||||
To ni moj prvi iphone.Zato dobro vem,da je trba držati na črki
s,...za šumnike.Vendar se pri mojem telefonu nič ne zgodi. To se je pojavilo ko sem naložil 4.3.1.Z prejšnim sistemom 4.2 so mi normalno delali šumniki. |
|||||
Preveri če imaš 100% to tipkovnico izbrano. Potem probaj še reset. V skrajnem primeru pa še restore. |
|||||
probaj namestit še katero drugo tipkovnico, to pa odstrani. Malo se igraj pa bo sigurno delalo
|
|||||
Ok bom poskusu.Hvala za odgovore.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |