WD MyBook Studio | |||||||
_________________ Back To The Jabuk |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
_________________ Back To The Jabuk |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() _________________ Back To The Jabuk |
|||||||
![]() |
|||||||
kaj ti pa na zaslončku piše? si lahk narediš label brez njihovega softvera? _________________ Lp Simon |
|||||||
![]() |
|||||||
Jaz uporabljam MyBook Studio II, kot zunanji disk, lahko ga uporabiš za ročno backupiranje (predvidevam, da si to mislil z "zunanji disk", saj drugega kot zunanji disk, to ni), ali Time Machine. Kar se tiče WD firmwara, ki je "vpečen" notri pa na macu tega sploh ne zazna in ga ni. To sitnari samo na Windows platformi in ga ne moreš enostavno zbrisat. Kolikor vem, ga niti ne moreš, lahko ga samo nekako ignoriraš / skriješ. Bottom line: Na macu priklopiš in dela za vse kar si naštel, o nadležnem firmware-u, pa ne duha ne sluha. EDIT: Vidim zdaj, da ima tvoj disk tisti label ... kako je s tem brez unega njihovega softwer-a, pa ne vem. lp, Mitja Nazadnje urejal/a muse Sre 27. Jul 2011 08:57; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
Imam WD MyBook Studio brez zasloncka ... imam pa tudi enega PassPort Studio (USB/FW) z zaslonckom... Napis si ne mores spreminjat brez softvera ... |
|||||||
![]() |
|||||||
nope. za to potrebuješ njihov software. lahko pa software skineš potem. jest software vseeno imam (imam 3 diske), ker mi spremlja tudi temp. v bistvu samo zaradi slednjega. mi je všeč. ![]() _________________ en jabuk na dan, zobarja stran! |
|||||||
![]() |
|||||||
_________________ Lp Simon |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |