Po upgrejdu na Lion-a mi scroll gumb na miški dela obratno kot mi je delal pred tem. Tudi v nastavitvah se tega ne da popraviti. Kakšen nasvet?
| Scroll na miški (trackpadu) | |||||
Po upgrejdu na Lion-a mi scroll gumb na miški dela obratno kot mi je delal pred tem. Tudi v nastavitvah se tega ne da popraviti. Kakšen nasvet?
_________________ iMac 27" iMac 24" iPad mini 4 128GB" iPhone 7 128GB iPad 2 64GB WiFi iPod nano 16GB" AirPods Apple TV" |
|||||
Pokvarjen torrent si dol potegno.
Hec. To je tako v Lionu. Lahko pa si spremeniš to pod settings. System Preferences -> Trackpad -> Scroll and zoom -> Odklukaj Scrool direction: natural Tak je za trackpad, mogoče ti bo primlo tudi za miško. Ne vem. Imam macbook, tenutno brez miške. |
|||||
Je kar prek appstora potegnjen:) Probal po tvojem receptu, brez uspeha. _________________ iMac 27" iMac 24" iPad mini 4 128GB" iPhone 7 128GB iPad 2 64GB WiFi iPod nano 16GB" AirPods Apple TV" |
|||||
Vcasih je treba tudi mozgane dat malo na ON
![]() |
|||||
Živjo!
Ali kdo ve kako se pri Lionu naštima, da mi v Finderju (omogoča "listanje" naprej nazaj preko miške). Ali je tudi kakšna funkcija za Google Chrome... Hvala |
|||||
Če pa na mašini nimaš trackpada pa odstraniš kljukico Mouse prefernces - Move content in the direction of finger movement when scrollin or navigating.
LP _________________ MacPro 2x2,8-20Gb-256SSD-2TbRaid-1Tb, iMac 27 i5 (SSD+HDD), 12Gb. MacBookPro Retina-15-i7-2,5-16Gb-512Gb, iPad 3 64Gb, iPhone Xs 256Gb |
|||||
Včeraj sem imel možnost, da sem lahko uporabljal zadnjo verzijo MacBook Pro -ja in kar mi je zelo všeč je gladko scrollanje s pomočjo trackpada. Sedaj pa me zanima, ali bi lahko na windowsu naštimal, da mi bo teklo tako gladko kot na Mac-u? In kako bi naerdil, da bi mi delalo, obrnjeno skrolanje tudi na trackpadu. S pomočjo tega (http://www.howtogeek.com/57542/how-to-get-the-worst-os-x-lion-feature-in-windows-reverse-scrolling/) Sem že uredil, a mi deluje le za zunanjo miško, jaz bi pa rad da bi mi to delalo še na treckpadu in trackpointu.
|
|||||
Kdorkoli?
|
|||||
finta je, da je to stvar operacijskega sistema. Če imaš na maccu naložene winse, ti scrollanje ne bo delalo tako kot na OS X-u. Ni tako smooth.
|
|||||
Škoda
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |