Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 21.07.2011 20:43:46 iPhone 4 jailbreak, nato restore-občasno ŠTEKA |
|
Pozdravljeni! Sem nov na forumu in sem lastnik iPhona 4 generacije. Kupil sem ga pred parimi dnevi in sem se odločil da naredim Jailreak. Nato pa sem (kar kmalu po jailbreaku) restoral celoten iPhone in iz fw 4.3.3 updatal na 4.3.4!
Sicer deluje lepo, ampak ko npr. odprem App Store, se med odpiranjem opazi tisti-ŠTEK. Če nadaljujem, ko prenašam aplikacije na moj iPhone (takrat ko te vrže iz app store na home screen-spet šteka). Enako se dogaja ko slidam med fotografijami, je razlika očitna, prav tako pri igrah, (ne vem, NFS Shift-FREE version) pa mi šteka tako čisto po malem med igranjem....
Zanima me pa samo, če obstaja kakeršna koli možnost, da so ti trenutki ..(počasnega delovanja)..odpravijo?
Že vnaprej hvala!
Lp, Miha!
|
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 21.07.2011 21:03:43 |
|
Problem je verjetno v tem, da si nadgradil jailbreakan iPhone... Tezave se bodo pomoje resile s tem, da ga bos se enkrat restoral in na koncu NE bos povrnil backupa ampak bos izbral "Set up as a new iPhone" ... Po tem postopku bo iPhone tak, kot bi ga ravno vzel iz skatle... in bos moral vse vsebine se enkrat sinhronizirati ...
Ce si ga kupil pred parimi dnevi, potem itak verjetno nimas prav veliko zadev za shranit...
_________________ Lp
Thomas

|
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 21.07.2011 21:26:39 |
|
Super, hvala za hiter odgovor! Bom probal in sporočim če bi slučajno prišlo še kaj vmes.
Hvala, lp Miha
|