Fetch art sem odinštalirov z app cleaner, pa mi je v meniju itunes-a ostala ikona od fetch arta, in jasno če sedaj nanjo kliknem, mi pove da ni omenjenega programa? Kako naj zbrišem zdej to ikonco??
Kakšna ideja? A je imel kdo isti problem?
| Fetch Art (kako se znebim ikone v meniju)? | |||||
Fetch art sem odinštalirov z app cleaner, pa mi je v meniju itunes-a ostala ikona od fetch arta, in jasno če sedaj nanjo kliknem, mi pove da ni omenjenega programa? Kako naj zbrišem zdej to ikonco??
Kakšna ideja? A je imel kdo isti problem? _________________ Lp Simon |
|||||
_________________ Lp Simon |
|||||
|||||
Gugl najde tole >> http://goo.gl/eza8A
Open Terminal, go to /Library/iTunes/Scripts and delete it there:
|
|||||
Jest: kokr sm prebral to skopiram v terminal?
|||||
Ja...ali pa ce kliknes tisti link, preberes in pobrskas preko finderja ...
|
|||||
zakon
|||||
hvala ti Jest (če bo imel še kdo take težave un ukaz pr men ni deloval, drgač ga sam skopira v terminal, tko da sm potem roćno mogu pogledat v mchd / library / itunes / in tam zagledam skripto Fetch Art (bi mu najrajš vrat zavil!!!!!!!!!!!!)
hvala, me je že kr mal živcirala tista ikonca. _________________ Lp Simon |
|||||
Jest: nism vedu da sta dve Library (sm pa zdej neki novga zvedu)
ps. Fetch Art- če bo koga zamikal dol vlečt ta program lahk povem da za našo musko nebo najdu Artwork-ov, najde jo za tujo- sam pa spet odvism kva maš gor ker išče po amazonu. V glavnem jz sm poj kr ročno poiskal artworkw je blo še najboljš. _________________ Lp Simon |
|||||
lahko pa pravilno urediš muske pa ti itunes jih sam doda
_________________ by DJ.soldier, Lep Pozdrav. |
|||||
ja sj kar mi ni najdu artvorkov, sm jih na roke poisku, nism vedu da je tolk na izy (če bi to vedu niti gor ne bi dajal tistga sranja), poj sm si pa še ostalo na roke zruhtal, tko da zaenkrat vse lepo in jaz happy
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |