| BIG_Yack je napisal/a: |
|
Mimogrede, a je kdo za kak skupen hangout Jabuk.si članov? Morda bo to velika uspešnica pri anslednji Applovi konferenci, bomo kar v živo komentirali. |
Omejitev je bila nazadnje na 10 ljudi, kolikor sem sprobal
| Google Plus | |||||
Omejitev je bila nazadnje na 10 ljudi, kolikor sem sprobal |
|||||
Je kdo poskusil oz. ima invite za Photovine?
http://www.cultofmac.com/google-doubles-down-on-social-with-photovine-ios-app/104694 |
|||||
|
|||||
In tudi je "for iPhone only" ... na iPadu ga v AppStore sploh nisem nasel... potem sem snel preko racunalnika (z U$ racunom) in hotel sinhronizirati na iPad, pa je napisalo, da aplikacija ni zdruzljiva ...
![]() |
|||||
upejmo da tudi v SLO store pride
|
|||||
Težava rešena tako, da se vpišeš z US računom in si jo preneseš na iPhone. Preverjeno dela.
|
|||||
men se skos sklapla... matr mu :/
|
|||||
|
|||||
Je pa baje že posodobitev v reviewu, ki ima 3 fixe..
|
|||||
boljs, ker s to si ne morm nic pomagat :/
|
|||||
aplikacija se mi zdi, da dela bistveno bolje kot recimo facebook.app
|
|||||
Zanima me ali vam vsem na iphonu dela app, ker meni ne odpre streama in pa profil? Ostalo pa odpre.
|
|||||
pred 20 sek sem naložu eno sliko gor in trenutno mi vse dela, edino malo požrešna aplikacija se mi zdi, kar se baterije tiče
|
|||||
App dela bp.
|
|||||
Potem kot kaže ne dela dobro na ios 5 beta3?
Ali pa ne dela samo pri meni:) |
|||||
tudi meni na iOS 5 beta 3 ne dela oz. se stalno sesuva
|
|||||
zivjo
ima mogoče kdo invite za google+? hvala lpm |
|||||
pošlji mail na zs
|
|||||
men se ful dopade app za g+. tako barve, kot layout in simplicity vsega skupaj. super zadeva
_________________ didge-didge-ro-ro |
|||||
Men se skoz sesuva na IOS 5 beta 3... Me jezi!!!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |