Me sam zanima, ce je kdo ze probu dat OS X na svojga iPoda? Glede na to, da je to u bistvu zunanji disk bi se po mojem dal. Ce pa je ze kdo probu me zanima tud, ce mu je pol iPod kot iPod se delu in predvaju musko?

| iPod in OS X | |||

Me sam zanima, ce je kdo ze probu dat OS X na svojga iPoda? Glede na to, da je to u bistvu zunanji disk bi se po mojem dal. Ce pa je ze kdo probu me zanima tud, ce mu je pol iPod kot iPod se delu in predvaju musko? 

| 
	|||

Sicer nimam iPoda, sem pa že slišal od ljudi, da so to počeli. Samo inštaliraš OS X na eksterni disk (iPod) ali pa prekopiraš vsebino diska gor in nato svojega Maca bootaš v FireWire mode (držiš T med zaganjanjem). Kolikor vem naj bi tudi glasba delovala, ampak to so teoretične informacije, ne praktične izkušnje. 

| 
	|||

Ponekod se je pisalo, da dajejo uporabniki na iPod tudi OS X in ga uporabljajo kot varnostno kopijo oz. izhod v sili, če gre kaj narobe. Torej, da lahko bootajo z njega, če se v samem Macu kaj zalomi. Nisem pa uspel tega stestirat, ker (še) nimam Maca.

| 
	|||

po mojih info se da... 

| 
	|||

Jaz! Da!  

| 
	|||

<dl&rt;<dt&rt;No. 1 je napisal:</dt&rt;<dd&rt;Jaz! Da!  

A tudi iPod Mini deluje kot takšna varijanta? Ogo  | 
	|||

Ja sam edini blem je da je disk mal premajhen. 4GB (ubistvu je u resnici se manjsi) pol + sistem pa si ze skor na nuli   

| 
	|||

Pol je treba še mau počakat na iPod Mini z višjo kapaciteto.   

Ogo  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |