| haroker je napisal/a: | ||
Tudi ce bos kaj rekel, ne bos dobil "novega"... Refurbish je v bistvu enako ali boljse, kot da bi ti ga popravljali... |
Hvala za info..
| Senzor problem | |||||||
Hvala za info.. |
|||||||
zdravo,imam iphone 4.3.3 kupljen v ameriki in uporabljan z gevey simom.imam tezave z samozatemnitvijo zaslona med klicem,in s tem tezave ko se mi pritiskajo funkcije med klicem.zanima me ce je kdo ze imel podobno tezavo in kaksen nasvet.lp
|
|||||||
V dveh minutah brskanja po jabuku bi našel temo kjer se je o tem že pisalo. Kot prvo je važno ali imaš na sprednji strani nalimano folijo, ker je to ponavadi ovira.
P.S. Zgoraj imaš gumb iskanje pa probaj najti omenjeno temo, ker mogoče je tam še na kak način rešena zadeva. |
|||||||
--> zato je bila tema premaknjena v ŽE obstoječo TEMO, z ŽE obstoječimi odgovori
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Upam, da si lahko malo sposodim temo, in sicer zanima me, če se tudi pri Simobilovih da uveljavljati garancijo brez računa (sem ga na žalost nekje izgubil oz. založil, imam samo potrjen garancijski list)?
Hvala |
|||||||
Seveda lahko uveljavlaš, pa tudi račun ti lahko dajo - kopijo, tam ko si ga kupil
|
|||||||
Če ima še kdo problem s senzorjem za ugašanje zaslona med klicem, ko ma folijo gor, naj da mat folijo in zadeva deluje BP. Proval sem vsaj 5 različnih folij, vse glossy, pri vsem sem razl luknjo, pri senzorju, zdej sem dal gor mat in dela ko urca.
Mam še nekij mat folij na zalogi če kdo rab... ZS |
|||||||
Še kar težko razumem, tak fajn display pa limate neke folije gor...
|
|||||||
Ce se folijo pazljivo nalima, se sploh ne opazi da je kaj na njej,... Mene je bratranec za svojega spraseval, kje bi kupil folijo,... In potem mu povem, da sem mu folijo dal gor ze takoj ko sem mu ga kupil,...
|
|||||||
res je folija se sploh ne opazi če je dobro gor nalepljena, večr sem menou folijo in ko sem dal staro folijo dol, se je telefok nakr zasvetu
|
|||||||
Folija je obvezna, jaz imam vedno tudi rezervo doma.
Na obeh straneh. |
|||||||
jaz pa je nikoli nisem imel gor, pa telefon nima niti ene praske
|
|||||||
jaz sem jo imel samo enkrat in nikoli več! če jo ni vsaj lahko očistiš kadar želiš
|
|||||||
Folije so samo za nabiranje umazanije (ob straneh) in za slabši občutek na zaslonu.
Js v teh letih še nisem imel praske ne zaslonu. |
|||||||
Imam enako težavo kot nekateri, ne dela mi proximity senzor. Bral sem po nekaterih drugih forumih in ugotovil da če telefon močno stisnem (zelo) se ekran zatemni. Na telefonu nimam ne JB, ne folje ali ovitka. Nekateri pravijo da je težava v softwearu. Prosim za pomoč
|
|||||||
Vsak ti bo rekel, da najprej napravi restore tel.
|
|||||||
Men je crknu kr naenkrat ... Servis pa novga..
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |