Jabuk
Logitech V470 Bluetooth uporablja kdo?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Horjul
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 06.04.2008 11:07:51
Logitech V470 Bluetooth uporablja kdo?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Skratka, zanima me, kako se obnese ta bluetooth miš? Deluje vse tako kot mora, so kakšne težave pri zbujanju iz sleepa oz. karkoli drugega?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 06.04.2008 16:45:44
Mene še zanima koliko je velika ker nikjer ne najdem tega opisa ali je to zelo majhno ali normalnih oblik kot vse miške?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 06.04.2008 17:21:34
ni ravno majhna majhna, ni pa tudi velikosti npr logitech mx610. ima, ce se prav spomnim tut samo levi in desni gumb ter scroller.
Jablanator

Jablanator

Kraj: Amsterdam/Ljubljana/Komen
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 06.04.2008 19:02:59
Jaz jo mam ene 4 mesece in lahko rečem, da je za povprečno pisarniško delo zelo dobra zadevca. Lepo sede v roko in je kar natačna. Driverji so narejeni tudi za Mac OS, tako, da delujejo vsi gumbi in je moč gumbe nastavljat po mili volji. Imaš tudi opozorilo o stanju baterij. Povezava prek bluetootha dela odlično in MAC jo takoj prepozna ter ni nobenega konflikta z drugimi bluetooth napravami.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 06.04.2008 20:58:34
Jaz pa mam z mojo V450 laser kr ene bedne tezave. Mi ne dela dobro ne na pc in ne na mac. Vcasih moras 4x klikniti, da prime levi gumb. Stanje baterije pa kaze, da je 3/4. torej dvomim, da bi bile baterije krivec za cudno delovanje. Upam, da tale v470 res deluje boljse.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 08.04.2008 10:18:18
470: jo imam od prvega dneva z MBP. Je malenkost manjša od klasičnih (za cca 1,5 cm), ampak čisto OK za vsakdanje delo (veliko dela s preglednicami in texti pri meni), pa tudi za kako igro je več kot sprejemljiva. Ne drsi v roki, ravno prav težka, oba gumba delata izvrstno, side scroll je sicer digitalen (on/off, ne tako ko pri MM), ampak dela dobro (recimo v Excelu), za scroll gor-dol je kolešček itak boljši od tiste WMM kuglice. Baterije zdržijo dlje kot pri WMM, zraven dobiš vrečko za potovalne namene ipd. Skratka, zelozelo priporočam. Pri ženinem MB bo še ta teden WMM letel skozi okno (kolešček po pol leta ne dela več), prihaja 470 (bela). In z BT prepoznavanjem ni nikakršnih težav ne v OSX ne v WIn (Bootcamp)
Aja, pa na čudnih podlagah (steklo na mizi ipd) dela bolje od WMM.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 08.04.2008 10:22:46
jakaracman je napisal/a:
470: jo imam od prvega dneva z MBP. Je malenkost manjša od klasičnih (za cca 1,5 cm), ampak čisto OK za vsakdanje delo (veliko dela s preglednicami in texti pri meni), pa tudi za kako igro je več kot sprejemljiva. Ne drsi v roki, ravno prav težka, oba gumba delata izvrstno, side scroll je sicer digitalen (on/off, ne tako ko pri MM), ampak dela dobro (recimo v Excelu), za scroll gor-dol je kolešček itak boljši od tiste WMM kuglice. Baterije zdržijo dlje kot pri WMM, zraven dobiš vrečko za potovalne namene ipd. Skratka, zelozelo priporočam. Pri ženinem MB bo še ta teden WMM letel skozi okno (kolešček po pol leta ne dela več), prihaja 470 (bela). In z BT prepoznavanjem ni nikakršnih težav ne v OSX ne v WIn (Bootcamp)
Aja, pa na čudnih podlagah (steklo na mizi ipd) dela bolje od WMM.

imam koraj popolnoma enako mnenje glede 470. natancna, dobra za delo (arhitektura), igric ne igram. mogoce bi lahko bila malo daljsa, ampak se je navadis.

PS: jakaracman, skozi katero okno vrzes WMM, da ga pridem ulovit, Smile ker sodelavec ga kr hvali, tak da se priporocam, ce bo letela proc - tud ce scroll ne dela.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 08.04.2008 10:24:55
Kako pa drsi WMM je obupna... Kako je z natančnostjo...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani