Ura mi ne dela | |||||||
zadnja dva tedna imam težave z uro, Ko računalnik ugasnem (v hibernacijo) in nazaj zbudim, je ura nastavljena na čas ugašanja računalnika. Nastavljeno imam "Set Date and Time automatically", vendar moj Mac to ignorira. Kako naj ga prepričam, da mi bo refreshal uro s strežnika? Še windows dela bolje. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Ko sem pisala vprašanje, sem imela 10.6.8. Ampak medtem so se pojavile težave z diskom (morda so bile te krive tudi za težave z uro) in v petek je sistem dokončno pokleknil, računalnik se ne zbudi več. Morda je samo softverska napaka, ampak menjala sem disk in naložila nov OS, tako da tudi morebitnih predlogov, kako težavo odpraviti, ne morem več stestirat. Hvala vseeno. |
|||||||
![]() |
|||||||
Pomoje ne bo softwerska napaka. Mogoče baterija na osnovni plošči, ki skrbi za napajanje nekaterih komponent. _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
LP _________________ MacPro 2x2,8-20Gb-256SSD-2TbRaid-1Tb, iMac 27 i5 (SSD+HDD), 12Gb. MacBookPro Retina-15-i7-2,5-16Gb-512Gb, iPad 3 64Gb, iPhone Xs 256Gb |
|||||||
![]() |
|||||||
Servis? Prosim, ne se hecat. Ta računalnik sem dobila kot free replacement po več kot desetih servisih in vsaj trikratnem zagotovilu, da so delali vse možno, pa niso mogli reproducirati moje napake, dokler si ni nek privaten serviser vzel gomilo časa, da mu je uspelo reproducirati napako (meni se je sesuval dvakrat dnevno). Ne mi prodajt buč, da me bodo še vedno jemali resno po tem, ko me še od takrat poznajo kot redno obiskovalko servisa, na katerem niso odkrili ničesar. Če jim pridem jamrat, da se ura ni updejtala kak teden pred sesutjem sistema, da zdaj dela, da pa je gotovo nekaj narobe, se mi bodo samo smejali. |
|||||||
![]() |
|||||||
Primarno pa uro še vedno krmili baterija ko računalnik ni prižgan, v tem času pa se napaja iz glavne baterije. Verjetno se da težava rešit z resetiranjem SMC-ja. http://support.apple.com/kb/HT3964 LP _________________ MacPro 2x2,8-20Gb-256SSD-2TbRaid-1Tb, iMac 27 i5 (SSD+HDD), 12Gb. MacBookPro Retina-15-i7-2,5-16Gb-512Gb, iPad 3 64Gb, iPhone Xs 256Gb |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |