Še nekaj me zanima. Meni ostale zadeve na telefonu delujejo (se pravi razen wifi gps in signal). Lahko bi ga torej uporabljal npr. kot iPod (ali prodal), vendar je še en problem in sicer telefon se mi
sam od sebe resetira vsake par minut. Poskusil sem ga dat tudi v airplane mode pa se to še vedno dogaja. A kdo kaj ve kako bi lahko poskusil rešit to? Imam občutek da ga kaj moti ker ne more komunicirat z basebandom in se potem zaradi tega resetira. Ali bi bilo možno kako onemogočit baseband ali pač nekaj da se vsaj resetiral nebi več?
ocnop: očitno je tudi za 3GS podobna cena, če bi menjal samo baseband čip:
http://www.beijingiphonerepair.com/baseband-chip/
Baseband chip: pre-programmed with baseband 5.13.04 or lower that can be unlocked with ultrasn0w USD68.00
Express Shipping: USD25.00 to Australia, NZ, North America and Western European destinations.
Mislite da bi se dalo ugotovit, če bi mi zamenjava tega čipa rešila iPhone? Ker za 100 USD se vseeno splača... Nov iPhone je drag

Morda bi se mi celo splačalo kar poslat tja da mi ga zamenjajo? Cena dela je še 25 USD to ni ravno drago, kolikor sem gledal rabiš ornk opremo da spraviš čip dol iz plošče... Vprašanje je edino kako bi bilo s carino in temi zadevami tukaj.
Drugače strani nisem slučajno zgooglal ampak sem iskal nekaj glede hardware unlocka in sem našel filmčke od tega tipa ki je flashal baseband čip direktno z programatorjem, pa sem potem pogledal njegovo stran. Tako da sem pripravljen tvegat, poleg tega se pošlje samo PCB tako da lahko vseeno prodam ekran tudi če bi me nategnili

Pa še poštnina ne more bit draga ker je sama plata precej lahka.
V vsakem primeru bi blo dobro ugotovit zakaj se mi telefon stalno resetira, da vem ali mi menjava baseband čipa sploh pomaga. Ker tudi z delujočim signalom je vse skupaj brezveze če se mi vsake 5 minut resetira.
PS: sem dal motherboard za 7 minut na 190 stopinj v pečico ampak ni nobene razlike

še vedno dela isto kot prej in ne dela isto kot prej