iPhone 4 po restoru mi je izginilo 2 gb spomina | |||||
po tem ko mi je telefon neki zmrznu med klicanjem ( lock screen se mi je povečal tako da nisem mogu niti pin vpisat in totalno neodziven ekran ) sem ga restoral in potem naredil restore from backup... vse normalno dela le da mi telefon zazna kot da ima samo 14 Gb naslednji dan sem naredil tudi restore as new in isto a kdo ve kam je izginilo 2 gb ??? a naj še kaj poizkusim al naj ga kr na servis nesem ? telefon ni bil jailbreakan nikoli... se opravičujem če je blo že kdaj kaj napisano za ta problem a nisem nič pametnega našel, hvala za vsakršno pomoč lp |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() če ne bo druge bom nesu na servis itaq tnx |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
in že v opisu telefona pod imenom mi piše capacity: 14gb |
|||||
![]() |
|||||
Poglej prvi screenshot http://mojapple.net/3446/jailbreak-za-ios-4-3-3-tudi-za-ipad-2-je-tu/ (konkretno iz mojega tel.) |
|||||
![]() |
|||||
kakorkoli hvala vsem za pojasnilo lp |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
NI ![]() |
|||||
![]() |
|||||
po tem ko mi je telefon neki zmrznu med klicanjem ( lock screen se mi je povečal tako da nisem mogu niti pin vpisat in totalno neodziven ekran ) sem ga restoral in potem naredil restore from backup... vse normalno dela le da mi telefon zazna kot da ima samo 14 Gb naslednji dan sem naredil tudi restore as new in isto a kdo ve kam je izginilo 2 gb ??? a naj še kaj poizkusim al naj ga kr na servis nesem ? telefon ni bil jailbreakan nikoli... se opravičujem če je blo že kdaj kaj napisano za ta problem a nisem nič pametnega našel, hvala za vsakršno pomoč lp[/quo Hahahaha |
|||||
![]() |
|||||
Drugače je pa iPhone 16GB pač ostalo je rezervirano za sistem. Tako da CCA. 14GB pride za userja.. Zna pa to malo variirat ampak ne veliko. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |