Mi zna lahko kdo povedat v čem je razlika v kontaktih med mobile številko in iphone številko? Sploh je kakšna?
Sej razumete v čem govorim ne?
Hvala za pomoč
| Razlika med mobile in iPhone številko (imenik) | |||||
Mi zna lahko kdo povedat v čem je razlika v kontaktih med mobile številko in iphone številko? Sploh je kakšna?
Sej razumete v čem govorim ne? Hvala za pomoč |
|||||
Ne, ni razlike
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ok, zakaj me pa pol s tem zavajajo? Pomojem neka fora more bit, al je to pač kr tako, da tistega, ki ima iphone, dodaš pod to številko in vsakič ko ga pokličeš, se spomneš, da je tud on car k ma iPhone .... hehehe, mal heca more bit
|
|||||
Ne bolj gre za to, da pri uporabi FaceTime takoj pokliče iPhone številko in ne mobile (ker FaceTime podpira iPhone in ne npr. Nokia)
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Samo zaradi organiziranosti. Med uporabniki iPhonov (oz. iOSa) je nekja ekskluzivnih storitev kot je recimo FaceTime, razne aplikacije za sporocanje,...itd. |
|||||
v iOS 5 bo tudi iMessage..
|
|||||
no sam to da ti lahko shraniš kotakt kot "iphone" je blo že velik pred izidom facetima
|
|||||
kulfaktor pač
|
|||||
Tako, kot pravi sussi. Fertikfajn je, če lahko ločiš ostale "mobile" uporabnikov od "iphone" uporabnikov
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |