Ali mi lahko nekdo pove, ce imam pravilen podatek, da bi ob minimalni obremenitvi iBooka G4 zdržala baterija cele 3 ure ali celo več??
Hvala! :mac: 

| Baterija v iBooku G4 | |||||

Ali mi lahko nekdo pove, ce imam pravilen podatek, da bi ob minimalni obremenitvi iBooka G4 zdržala baterija cele 3 ure ali celo več??

Hvala! :mac:  | 
	|||||

Tako pravijo njihovi lastniki. Sam ga namreč nimam.

A imaš težave z baterijo/iBookom ali pa zgolj študiraš morebitni nakup? Ogo  | 
	|||||

Zanimam se za nakup novega iBooka G4 oz. bom kupil v prihodnjih dveh tednih do enega meseca, pa me zanimajo se razne stvari, ker sem še z Maci dokaj nov. 

| 
	|||||

Ob mninimalni obremenitvi (recimo tipkanje teksta) zdrži še mnogo dlje.  | 
	|||||

Meni na 1GHz zdrži baterija ob minimalni obremenitvi 6 ur. To pomeni ekran na minimalno osvetlitev in laufa samo Notebook ali Word kamor pišem zapiske ali pa samo berem ko se učim.

Brez težav naprimer zdrži tudi 2 divxa zaporedoma (cca 4 ure, pa še vseeno ostane nekaj. Kakšnega hudo zahtevnega dela pa moj iBook itak ne opravlja. Edino kakšna igra, pa še to ponavadi, ko je priklopljen na elektriko.  | 
	|||||

Meni zdrzi pri hudi obremenitvi 5 ur, sicer pa 6 brez problemov. Ja ko pride do baterije, je iBook car:) 

| 
	|||||

1.2Ghz iBook pod polno obremenitvijo (Divx) dva filma. Ponavadi pokaže izračun  okoli 4ure 45min če je popolnoma poln po dveh povprečno dolgih filmih ostane še nekje pol ure baterije. 

| 
	|||||

Hvala za izčrpne odgovore!!  

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |