Jabuk
Problem z branjem DVDjev
Jabuček

Jabuček

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.07.2011 20:10:33
Problem z branjem DVDjev
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo!

Imam majhen problem. Ko vstavim dvd (zapečen doma, delal na vseh računalnikih prej in tudi na ostalih, ki jih imam doma) mi ga sploh ne prebere. Kot da ga nisem vstavil. Ostali dvd-ji delajo v redu, tudi drugi, filmi in ostali dvd-ji, ki sem jih sam napekel. Samo dotičnih 5 dvd-jev nikakor ne morem zagnati. Ima mogoče kdo kakšno idejo, česa se lahko poslužim, da bo stvar delala normalno? Hvala
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 03.07.2011 20:18:25
Ok, da se popravim. Pravkar sem zagnal Disk Utility, kjer mi piše za dotični problematični dvd tole: "Invalid B-tree node size. The volume could not be verified completely. Error: This disk needs to be repaired etc." OK, sam dvd-ja ne moreš popravt nikakor. Torej, obstaja kaka možnost da na meku dostopam do podatkov na tem dvd-ju ali bom moral vedno ta dvd uporabljat le na windows PC-ju?
Jablanator

Jablanator

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 22.10.2011 20:59:03
Zdravo,

imam en sledec problem, kupil sem imaca in ko vstavim dvd oz cd v enoto in ko npr. na dvdju odprem film v formatu .mkv ali dvd rip z programom vlc ali quicktime traja skoraj 1,5 ali celo 2 minuti da se film odpre in predvaja,poskusil sem vec razlicnih medijev in vsakokrat ista zadeva,tudi ko se film predvaja se slika na cas zatakne (pri dvd ripu) in dvd enota nekaj melje in melje?npr. isti dvd z nekim filmom sem predvajal z programom vlc na drugem racunalniku mac pro 13, starim leto in pol in je film odprlo v najkasneje v 20 sekundah?

Ali gre za harwersko napako ali je mogoce kaksna druga resitev?
Hvala
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani