Bom subscribal se tega
| Na katere podcaste ste naročeni? | |||||||
Tale Loaded je pa res dober. sicer malo pogresam uberhitro Cali govorico. To skrajsa brief za vsaj 3min
Bom subscribal se tega |
|||||||
Apple Quick Tip of the Week
Best of YouTube Comedy Central: Stand-Up DC Shoes- Skate Team Element Skateboards iPod Tutorials Jonasland MacBreak NBA Video Podcast Prison Break- Season 3: Visitation Resnična resničnost ŠE VELIKO TRAILERJEV |
|||||||
A bi kdo poslušal kakšen slovenski podacst o macih in sorodni tehnologijah?
|
|||||||
Čez Davida ga ni: Video: Technology | David Pogue
|
|||||||
Jaz sem za |
|||||||
Seveda! |
|||||||
Normalno! LP -J |
|||||||
Bi kdo rad sodeloval zraven? |
|||||||
Tehnično al idejno?
Kako montažo bi se dalo nardit |
|||||||
bi mi lahko kdo prosim dal ene par linkov od mac podcastov oz. od takih v povezavi z applom in seveda od jonasa... ker nikjer ne najdem... link v tej temi pa ne dela
|
|||||||
poišči jih v iTunsih tudi Jonasov je notri vendar že dolga časa miruje...
|
|||||||
slučajno kdo ve kam v računalniku se shranjujejo prenešeni podcasti? |
|||||||
~/Music/iTunes/iTunes\ Music/Podcasts
|
|||||||
Še eno vprašanje glede podcastov:
Imam recimo 5 neposlušanih podcastov (modra pika na strani) - stanje je enako v iTunesih in na iPhonu. Potem jih poslušam na iPhonu, ampak ko naslednjič naredim sync mi v iTunesih še vedno kaže da niso bili poslušani in tudi v iPhonu spet dobijo modro piko kot neposlušani?!? Zna kdo to poštimat? |
|||||||
V iTunes desni klik na epizodo, pa izbereš "marked as watched" oz. neki podobnega... |
|||||||
Hvala - deluje!
ampak malo mi je pa vseen "smešno" da iPhone ne zna "povedat" iTunesom da sem nekaj že poslušal... |
|||||||
Že rešil težavo
After the Flag MotoGP CH Originals: CollegeHumor Original Comedy Central's Jokes.com David Guetta presents F*** I'm Famous Radio Future Trance Podcast Happy Tree Friends NASAcast Official Video Action Clip - MotoGP Paul van Dyk's VONYC Sessions Podcast DJ Isaac's hardstyle sessions Fausto's Crossover Tiësto`s club life podcast Showtek - We live for the music - Podcast Showtek - We Live For The Music Podcast (Hardstyle Hard Dance) A State of Trance Official Podcast Best of Youtube <3 :touch: <3 |
|||||||
da mal obnovim tole staro temo...
ste naročeni na kaj novega?? in nov problem z podcasti -- na iTunesih jih vidim z modro piko (torej neposlušani), ampak se mi ne prenesejo na iPhone - ampak to samo nekatere oddaje. _________________ Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple! MacBook (13-inch, Late 2008) iPhone 5S 64GB iPad Pro 9,7 128GB |
|||||||
Kaj so v bistvu tile podcasti?
|
|||||||
Dol sem si iz itunsa potegnil appel event...zaj pa ga ne najdem...kam se shrani? Na ipadu seveda.
Že našel...pod video je... |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |