Jabuk
Uničen iPhone?
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 01.07.2011 12:42:48
Uničen iPhone?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Moj ljubi iPhone 3G, 16GB je dons ponoč padu na tla iz višine okoli štirih metrov..
Ker sm ga prejšn tedn nekej razdirala, ohišje še ni blo privito nazaj(una dva vijaka spodej nista bla privita), tko da se je sam držu skupej.
Ob padcu na tla je šel na dva dela.. ekran posebaj, zadnji del posebaj, s tem da se je mal odkrušu zadnji desni rob..
K sm ga sestavla nazaj, se ni več hotu vžgat, pol pa sm ga prklopla na računalnik, se je pa vžgal(pokazu se je logo in pol je neki pisal..) in spet crknu. Pol sm ga spet prklopla in prižgala iTunes na računalniku in je na iPhoneu pisal, da je priklučen na iTunes.. sam vžgat ga pa nikakor ne morem.

Ma kdo kakšno idejo kaj lahko nardim? Pustim vse skupaj, ker je dokončno uničen? Garancije nimam, a naj ga vseeno nesem na servis? Sploh obstaja kakšna možnost, da še deluje?

Hvala.Smile
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 01.07.2011 13:05:54
obvesti uporabnika ocnop, ima servis pa če se še ga da rešit bo boš najceneje prišla skozi. Če ga neseš na uradni servis bi te obrali skoraj za ceno novega in se ne splača.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 01.07.2011 13:15:49
Re: Uničen iPhone?
Sunshine je napisal/a:
Moj ljubi iPhone 3G, 16GB je dons ponoč padu na tla iz višine okoli štirih metrov..
Ker sm ga prejšn tedn nekej razdirala, ohišje še ni blo privito nazaj(una dva vijaka spodej nista bla privita), tko da se je sam držu skupej.
Ob padcu na tla je šel na dva dela.. ekran posebaj, zadnji del posebaj, s tem da se je mal odkrušu zadnji desni rob..
K sm ga sestavla nazaj, se ni več hotu vžgat, pol pa sm ga prklopla na računalnik, se je pa vžgal(pokazu se je logo in pol je neki pisal..) in spet crknu. Pol sm ga spet prklopla in prižgala iTunes na računalniku in je na iPhoneu pisal, da je priklučen na iTunes.. sam vžgat ga pa nikakor ne morem.

Ma kdo kakšno idejo kaj lahko nardim? Pustim vse skupaj, ker je dokončno uničen? Garancije nimam, a naj ga vseeno nesem na servis? Sploh obstaja kakšna možnost, da še deluje?

Hvala.Smile

Kljub vsemu probaj restore. Ko sem jaz nazadnje menjaval zadnjo ploščico na 3Gju, se je zgodilo isto, po tem ko sem ga sestavil. Tema. iTunes pa ga najde. Restore in dela že več kot pol leta bp Wink Poskusi.
iPhone Doctor

iPhone Doctor

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 01.07.2011 13:19:57
Ce ti ne rata, ga prinesi k nam...oz. poslji po posti ce nisi ravno iz Ljubljane Cool

GSM SERVIS | Trgovina mobi-COM
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani