Jabuk
iTunes,iPhone in vrstni red predvajanja pesmi v playlisti
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: *HeAvEn*
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 28.06.2011 12:32:13
iTunes,iPhone in vrstni red predvajanja pesmi v playlisti
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!

Pred dvema dnevoma se mi je pojavila nenavadna težava:naredim playlisto v iTunes,kjer določim vrstni red predvajanja pesmi(shuffle za to playlisto je izklopljen) in ko sinhroniziram,se pesmi preko iPhona predvajajo povsem naključno.Poskusila sem že zbrisati playlisto in narediti novo pa težava ostaja,med tem,ko v starih playlistah predvaja po pravilnem vrstnem redu.

Tudi,če na iPhonu nastavim željeni vrstni red,predvaja pesmi naključno kot,da bi bil vedno prižgan shuffle in ni mi še uspelo najti načina,da komade spravim v pravilni vrstni red predvajanja na iPhonu.

Se komu sanja kako odpraviti to težavo?Na netu sem brala,da bi pomagal restore,kaj pa vi menite?

Vnaprej hvala in Lp!

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 28.06.2011 13:07:25
Verjetno bo tole brezvezen post, ampak saj imaš izklopljen shuffle mode na iphonu?
Na desni strani pod "timelinom", ko ti igra pesem. Če ne vidiš timeline-a enkrat tapni na cover.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: *HeAvEn*
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 28.06.2011 13:34:20
Mam izkloplen shuffle,ampak tvoj post sploh ni brezvezen,ker sem komaj zdaj opazla,da se mi pri vsaki sinhronizaciji vklopi shuffle na iPhonu,ampak samo za to playlisto,čeprav je v iTunesih izklopljen...zgleda,da je kr en bug al kaj...bom pač vedno po syncu izklopila shuffle,če se ne bo dalo odpravit,saj to ni tak problem.

HVALA!!!

Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani