Jailbreak iphone 3g 4.2.1 | |||||
js bi pa rad jailbrejko moj iphone 3g z 4.2.1. Ugotovil sem da Redsnow ne dela . Ali je še kakšna druga možnost oz. ima kdo link do strani? hvala! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Sem poizkusil zgornje, vendar ne pridem dalje od "try again", kot hočem spravit telefon v dfu v aplikaciji greenpois0n.... Uporabljam 3G, Italija, 4.2.1, baseband 05.15.04... na iClarified, povezava http://bit.ly/iqjCDw ne dela preko Redsnow for Mac... Hvala za vsako pomoč... M. |
|||||
![]() |
|||||
kolega ima iphone 3 zaklenjen, trenutno ima gor 3.1.2 (7D11), sn: 87923xxxx, MB: 489FD - mu lahko kako nadgradim na 4.3.3, odklenem in JB in da mu dela brez težav? - mu lahko kako nadgradim na zadnjo ios različico, ki še ni vsebovala multitaskinga in JB in da mu dela brez težav? bo ios 4.3.3 delal počasneje ali hitreje kot trenutni ios 3.1.2? In če se da - kako bi prosil ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() kako pa naredim, da ne nadgradim basebanda ? kaj pa če ga ponesreči nadgradim? custom firmware pa bom že našel ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Tnx. |
|||||
![]() |
|||||
no jaz pa sem po nesreči nadgradil baseband na 05.15.04 (3G). ![]() Zdaj me sam zanima, ali se ga na kak način da downgrade-at, da ga odklenem? Ali je edina varijanta upgrade na 06.xx. in posledično izguba GPSja? Prebral sem že precej postov, pa nisem nikjer zasledil odgovora. Hvala vnaprej. Nazadnje urejal/a Wurry Ned 26. Jun 2011 12:30; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
torej kot vsak novinec, imam tud jaz en kup problemov. Cel dan že raziskujem tole, pa mi enostavno ne rata. Upošteval sem navodila, vendar sem uporabil RedSn0w 0.9.6.rc16, saj drugi linki ne delajo. In očitno je problem ravno v tem, saj ko pridem do tistih stvari za obkljukat, obkljukam tudi iPad baseband, vendar se zadeva potem sama zapre in se nič ne zgodi. Telefon je pa še vedno v restoru. Sedaj je prišlo tudi to tega, da tudi če dam samo install cydia, obvisi. Spet moram narest restore v iTunesu, da bom spet lahko pognal RedSn0w. Rad pa bi vedel, ali se da dobit starejšo verzijo in ali je po vašem krivo to? LPU |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Hec je v tem, da sem kupil 4-ko in sem ga jailbreakal, potem sem mislil da znam in sem se lotil tega in sedaj sem ga zaklenil očitno. Saj telefon je delal, sam signala ni lovil. Noče nadgraditi basebanda iz 05.15.04. Bom videl, če bo zdaj kaj bolje. LPU |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Se pravi v iTunesu restoram z 4.2.1. firmwarom. Potem poženem redSn0w 0.9.6rc18 (kot skrbnik in v načinu xp SP3), pri browse dam firmware 4.2.1. in obkljukam cydio in iPad baseband. In redSn0w se sam od sebe zapre po 30 sekundah. Po tem je telefon še vedno v restoru in spet ga moram restorat v iTunesu. Zadevo sem ponovil že parkrat in vedno je enako. Če iPad basebanda ne obkljukam, se zadeva normalno odvija in telefon zalaufa, vendar seveda ni signala. In baseband ostaja na 05.15.04. Kaj lahko še probam sam, ker drugače ga bom moral fizično prinesti nekomu izmed vas, da mi bo to naredil sam? Hvala za pomoč, LPU |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
ali torej imamo še kako varijanto za tole? Sem nekje v neki megli. Piše povsod, da ne nadgrajevat na 6.15., ker potem ne moreš več dol. No jaz sem na 5.15.04 in ravno tako ne morem ne dol, ne gor. In sem nekak obtičal tu. Odklenit se pa ne da. Bi moralo na veliko pisat NE NADGRAJUJTE NA 4.2.1. Za take, kot sem jaz. Torej, kaj naj storim? LPU |
|||||
![]() |
|||||
Ne, druge variante, kot to, da updejtaš na ipad baseband pač nimaš... probaj na drugem računalniku, drugem usb portu... Očitno težava tiči v računalniku... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |