sam se neki..k dam tm restore mi avtomatsko najnovejsi software nalozi ane?
| Iphone unlock | |||||
sam se neki..k dam tm restore mi avtomatsko najnovejsi software nalozi ane?
|
|||||
V itunes ja... tisto ti čisto nič ne koristi.
Celoten postopek imaš na prešnji strani... torej JB+nadgradnja na ipad 6.15 baseband in odklep... |
|||||
ja mi koristi ker morm vedt ker frimware morm JB. seprav ce najnovejsega nalozi morm JB 4.3.3
bomo jutr nadaljeval .. gn8! |
|||||
Eh če niti ne preveriš oz. prebereš postov, ki so ti v pomoč, oz. bi ti vsaj morali biti.
Preberi vse kar ti je @gpc17 objavil. Vse je tam. VSE. In ko boš končal postopek... ti gumb restore v itunes več ne bo nikoli koristil, vsaj uradna varianta, ker uradnega firmware-a več ne boš mogel nalagati na telefon, zaradi ipad basebanda. |
|||||
tm po unim unlock psotopkom pise da nej bi deloval samo na iOS 4.2.1 jaz imam pa 4.3.3
|
|||||
Potegni si 4.2.1 dol.
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
ja sam to je ze ful str firmware a ni? -.-
|
|||||
Kje to piše??
Sledi navodilom, če ne bom zaklenil to temo. |
|||||
4.2.1 ni star firmware, ampak SOFTWARE.
Res, dead easy je.. ne mors zajebat. 30min ti vzame ce sledis navodilom. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
http://www.shrani.si/f/1t/WE/3OFhGCFA/6.jpg .. nisem racunalnicar tko da OPROSTITE ker se ne spoznam lih -.-''
|
|||||
Dobro ni vazno. nalozi potem 4.2.1 firmware
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Kaj je s tabo? Kaj misliš da ve kaj je shsh in da mora blokirat applov strežnik? Tisti, ki se ne spoznate v te zadeve prosim da ne pišete. wortex95 narediš restore preko iTunesa. Potem narediš prvo jailbreak s temle vodičom http://iclarified.com/entry/index.php?enid=14563 Med opcijami programa izbereš install cydia in pa install iPad baseband. Ko boš dokončal in boš imel jailbrejkan telefon. (boš lahko prišel v meni in imel ikono CYDIA) se poveži na wifi pojdi v cydio klikni search in namesti ultrasn0w. po restartu telefona bo delovalo. Kaj več ti ne morem pomagati. Sledi navodilom. |
|||||
aha..zgleda sem tam samo pozabil dati klikco na ipad baseband.. unlockam pa z tem postopkom ane http://iclarified.com/entry/index.php?enid=4253 ..? hvala
Nazadnje urejal/a wortex95 Sob 25. Jun 2011 11:12; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Upam, da si tocno prebral, kaj pomeni, ce das iPad baseband gor...
To namrec pomeni, da bos sicer lahko iPhone softversko odklenil... zal pa se bos moral posloviti od funkcionalnosti GPS-a... Samo toliko,d a ne bo naslednje vprasanje, zakaj ti ne dela Navigon ali iGo ali Sygic... |
|||||
za gps me itak BK
|
|||||
RADIIIIIIIIII!!!!! hvala usm se posebi gpc17
|
|||||
Vse... res vse je pisalo na prvi strani... zakaj tema potrebuje 2 strani mi ni jasno...
prav tako, mi tudi ni, ko kdo potem zagnjavi zaradi "nastrojenosti".... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |