Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
iPhone in črkovalnik+FB problem
Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 20.06.2011 20:22:43
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Budilka stopnjuje zvok do najvišje možne jakosti .. (jst se do takrat že zbudim, ne vem kako je pri tebi) - tako da jakost budilke ni nastavljiva Very Happy

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 22.06.2011 20:42:25
Vsem se najlepše zahvaljujem za vse odgovore ... kaj bi brez vas Very Happy

Sicer sem tako jaz kot kolegi navdeušen nad mobitelom ... zakon stvarca Very Happy
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 23.06.2011 13:14:58
Živjo, še eno vprašanje bi imel, ki pa ser na iphone toliko ne navezuje

Sstar je taka, da sem mobitel dal na letalski način (kot da kartice ni) ter se povezal z wireles internetom (telemach)
Danes sem pogledal stanje porabe (imam orto v nulo) pa mi piše da sem porabil 147 MB. (imam jih kao zastonj 100MB)
SPodaj pa piše, da sem porabil 0,00 €.

Kaj zdej to pomeni??
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 23.06.2011 13:43:05
Kadar je tel. v airplane mode-u je na voljo samo WiFi... Tako, da ti med tem 100% ni nabijal porabe... (prek Edge in 3g)... Kaj pa pomeni tista poraba pa ne vem... Ce si na simobilu je pa spet drugo vprasanje... Imajo namrec neke probleme zadnje case glede analize teh podatkov... Jaz imam recmo obracunski nterval vsakega 20tega v mesecu... In mi je npr. 23tega za vsako porabo zaracunavalo potem pa do konca obracuna vec ne... (preverjal sem pa vsak dan) Ko je prisel racun, sem se odpravil v simobil center, kjer pa mi tega niso znali pojasniti... Tisto kar je bilo zaracunano pa so mi vrnili... Smesn je to, da sem sel na roko sestevat prenose in so se na koncu skladali s tisto zaracucnano porabo... Se zdaj ne vem, kako je to mozno... Kot pravim mi niti oni niso znali pojasniti...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani