Mi lahko kdo svetuje oz. predlaga kakšen dober studijski mikrofon, ki snema brez šumenja in z zelo čisitm zvokom.
Pogoj je, da dobro snema vokal in kitaro.

| Studijski mikrofon | |||

Mi lahko kdo svetuje oz. predlaga kakšen dober studijski mikrofon, ki snema brez šumenja in z zelo čisitm zvokom.

Pogoj je, da dobro snema vokal in kitaro.  | 
	|||

budget na voljo? 

| 
	|||

Jaz imam (sicer za na DLSR) RODE Stereo VideoMic in je super za take zadeve. Dobi se tudi verzijo, ki ni za na fotoaparat. Cena tam okoli 180 €. 
			_________________ Kinvart.si  | 
	|||

Recimo največ 150€. 

| 
	|||

Oktava MK012.

Šum je odvisen tudi od interfejsa _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1  | 
	|||

super 55 shure! 

| 
	|||

Če boš snemal kitaro potem Shure 57 

| 
	|||

če boš snemal vokale in akustične kitare kupi kondenzatorja! (STC-2, STC-20,...). Dober mikrofon za malo denarja! 

Če boš postavljal mikrofon pred box kupi Shure 57!  | 
	|||

meni Audix i5 veliko bolj sede kot Shure SM57 pri dinamičnih tega ranga,

če hočeš pa še vokale zraven pa ti 3x priporočam Oktava MK012. Je sicer small-condenser ampak se da čisto solidne vokale z njim posnet. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1  | 
	|||

hah, sedaj 1. vprašanje: katero zvočno kartico imaš? 

| 
	|||

Oprosti, vendar s katerim programom bi lahko izvedel, katero imam? 

| 
	|||

ja, torej imaš to kar je vgrajeno že v računalniku.

Za kaj bi rabil ta mikrofon, ker načeloma rabiš zunanjo zvočno kartico, ki ima prave impute, prevaja bolj kakovostno glasbo... itd. je boljša pač.  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |